|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 7:59 pm | |
| - Nebijok. Aš tikrai tavęs nežudyčiau - nusišypso. |
|
| |
Kol Mikaelson
Pranešimų skaičius : 14012 Meilės : 78 Gyvenvietė : Savo name kuris netoli tavo...
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:03 pm | |
| -Na tada puiku,nes būtu labai liūdna mirti. Nusijuokia tyliai. -Tai išgeriam už tai kad pilnatis greitai ir laimingai praeitu. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:05 pm | |
| - Dabar tik delčia, tad.. - nusišypso.
- Bet išgeriam - nusišypso ir galutinai ištuština savo Mojito. paprašo padavėjo viskio. Kai gauna taria: - Na va, dabar būsim lygūs - sukikena. |
|
| |
Kol Mikaelson
Pranešimų skaičius : 14012 Meilės : 78 Gyvenvietė : Savo name kuris netoli tavo...
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:07 pm | |
| -Na matai busim gal truputi lygus. Užsisako dar viena viskio taurę. -Kolkas bijoti tavęs nereikia. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:09 pm | |
| - Mhm - linkteli - kol kas aš labai labai miela - angeliška šypsenėle nusišypso. Ištuština visą viskį ir paprašo dar. - Vat dabar lygūs. - nusijuokia. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:11 pm | |
| -Esi labai mieli kol nesi girta. Nusijuokia tyliai. -O dabar nebesimuši kai išgeri?
|
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:13 pm | |
| - Kąąą? - nusijuokia - kada mušaus? Dar viena viskio taurė dingsta, dar viena atsiranda vietoj jos. Panašu, kad ji tuoj tikrai apsineš. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:18 pm | |
| Išgeria ir tada vėl užsisako visą buteli ir geria ją. -Paskutini mūsų susitikimas,bandei vožti man i mano žandą |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:20 pm | |
| - Gal todėl, kad jis ir buvo paskutinis, o mes išsiskyrėm po audringos naktelės - šyptelėjo kreivai, paėmė iš jo pavyzdį ir vienu ypu ištuštino ketvirtadalį butelio. - Ups.. Kalė į galvą - nusijuokė - teks namo ratais eit - sukikeno, mąstė gan blaiviai, kaip visad išgėrus, tik jau nelabai koordinavo savo judesius. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:22 pm | |
| -Gal tau jau užteks gerti? Nusijuokia,nors liežuvis sunkiai vartėsi.Išgėrė visą buteli ir ji pastatė ant baro. -Jau seniai tiek negėriau |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:25 pm | |
| - Nea - šiaip netaip apsuko liežuvį ir ištarė. Taip pat ištuštino butelį. - Ooo taip. - galutinai apsinešė. - dabar galvoju.. dar vieną gert, ar jau nebe - šyptelėjo it angelėlis ir vos nenudribo nuo kėdės. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:26 pm | |
| Atsirėmė viena ranką i stalą. -Manai galiu tuo klausimu padėti,pats girtas. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:28 pm | |
| - Dar vieną, ir viskas. Išgėrė tą vieną ir galutinai apsinešė. - o tu dar gražesnis, kai aš girta - sukikeno. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:30 pm | |
| -O tu visada graži,o kai būnu girtas dar gražesnė. Nusijuokia tyliai |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:35 pm | |
| Pamano, kad prie gero šitai neprives, bet meiliai nusišypso. Jaučia, kaip jai jau skauda galvą. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:37 pm | |
| -Gal manau reiktu tave nuvesti i viešbuti. Nusijuokia tyliai |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:38 pm | |
| - Kad tu pats paeitum - sukikena - išvis, M.F. yra viešbutis? - nusijuokia. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:41 pm | |
| -Paeisiu tikrai. Nusijuokia švelniai. -Dar netaip buvau nusigėres bet pavykdavo dar ir surengti balių |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:43 pm | |
| - Siaube... Aš niekad tiek negėriau, bet, gal pareisiu pati.. Nevarginsiu tavęs.. Padeda pinigus padavėjui už savo gėrimus ir pabando atsistoti. Panašu, kad tuoj nuvirs. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:47 pm | |
| Atsistoja tvirčiau ir ją palaiko per pečius. -Einam tada dviese,bus tvirčiau |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:48 pm | |
| Sukikena. - Amžinas mano pagalbininkas. Pasisuka į Russell'ą, net ir girta atrodo tarsi angelas. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 8:49 pm | |
| -Tam reikalingi draugai. Su ją pajuda link išėjimo |
|
| |
Russell Edgington
Pranešimų skaičius : 3567 Meilės : 29
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 01 06, 2011 2:59 pm | |
| Bekos skruostais smarkiai riedėjo ašaros, ji nieko nelaukusi nuėjo link baro ir užsisakė tekilos. Išgėrusi taurelę užsisakė dar. Nusibraukė ašaras ir šniurkštelėjo nosyte, kiek apsidairė po barą. |
|
| |
Russell Edgington
Pranešimų skaičius : 3567 Meilės : 29
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 01 06, 2011 3:23 pm | |
| Užsisakė visą butelį ir pasiėmusi jį nuėjo link staliuku. |
|
| |
Charlotte
Pranešimų skaičius : 6209 Meilės : 63
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 01 06, 2011 4:12 pm | |
| Atėjo čia ir užsisakė martinio norėjo truputuką išsklaidyti mintis kurios ją taip kankino. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Baras | |
| |
|
| |
|