|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 12 28, 2010 8:27 pm | |
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 12 28, 2010 8:30 pm | |
| -Kažkaip netikiu,-linkteli -Dievas yra kaip Kalėdų senis tik....tik jis iškastruotas |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 12 28, 2010 8:33 pm | |
| Tramdo juok ir tik naiviai vypteli. -Klausyk,vaikeli,tu per daug prisiskaitei knygų,tai gal užteks ir gerti?-pakėlė antakį. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 12 28, 2010 8:37 pm | |
| -Ne leliukai. Kažkur skaičiau, kad Dievas yra iškastruotas, štai kodėl Marijai reikėjo padaryti dirbtini apvaisinima,-kalba rimtai ir galvoja, ar jo bruolis iškastruotas |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 12 28, 2010 8:43 pm | |
| Na,o jis buvo įsibrovęs į M.mintis,tad metė samagonkę ir su visa stikline jam į galvą,na,o aišku jį sužeisdama ir stiklinė sudužusi. -Debile tu...dar kart pagalvosi taip apie mane...,-pasilenkė link jo,kad butu veidas į veida-Tu lavonas.Vėl atsisėdo ir stebėjo jį. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 12 28, 2010 8:46 pm | |
| Nusivalė marmala nuo makaulės -Klausyk niekas tau neliepė lyst į mano smegenis vištproti tu,-burbteli ir išgeria tekila -Nesivargink aš taip ar taip vaikščiojantis lavonas esu tad sunku bus,-linkteli |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 12 28, 2010 8:51 pm | |
| Paėmė jo ranką ir stipriai suveržė. -Klausyk,pedofile tu,jei nenori,kad priversčiau tavęs sušokt stiptizo,tai užsičiaupk. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 12 28, 2010 9:10 pm | |
| -Tau sriptiza,-nusipurto ir ištraukia ranka -Klausyk nebegerk, nes palieki kaip Grinčas,-linkteli |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Tr. 12 29, 2010 8:39 am | |
| Paėmė jo stiklinę ir sugrūdo į jo veida. -Klausyk,barbe tu,einam mūsų laukia..,-pačiupo jį už pakarpos ir nusinešė į žirgyną. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 12 30, 2010 7:07 pm | |
| Ateina čia ir užsisako alaus buteli.Kai gauna savo užsakyma,žvalgosi kokio pažystamo veiduko,arba kokios nors simpatiškos merginos kuria galėtu užkalbinti,nes vienam yra nerealiai nuobodu. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pen. 12 31, 2010 12:34 pm | |
| -Amm...labas,-prieina prie jo.-Aš čia naujokė,tad nežinau kur patekau,-nusišypso nuoširdžiai. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 03, 2011 7:08 pm | |
| Suprato,jog čia daug vampu,šypt.Atsibodo jai tas Tyler,tad apžavėjo,jog jis ją sektu,tai patenkinta su šypsena paėmė jį už rankos ir nusitempė į Elijah namus. |
|
| |
Kol Mikaelson
Pranešimų skaičius : 14012 Meilės : 78 Gyvenvietė : Savo name kuris netoli tavo...
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 7:25 pm | |
| Ateina čia ir šypteli. -Ko išgersi? |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 7:26 pm | |
| - Hm.. Gal pradžiai Mojito - šypteli - jei čia gamina tokius kokteilius - nusijuokia. |
|
| |
Kol Mikaelson
Pranešimų skaičius : 14012 Meilės : 78 Gyvenvietė : Savo name kuris netoli tavo...
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 7:27 pm | |
| Užsako mojito ir viena viskio su ledu.Pastumia jos taurę jai. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 7:29 pm | |
| - Ačiū - nusišypso savo nuostabia šypsena. Pasižiūri į jo viskį ir nusijuokia: - Tu visad mėgdavai neblogai išgerti. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 7:31 pm | |
| -Mano gėrimas jau nekinta daugiau nei 500 metų. Nusijuokia tyliai. -O tu mėgdavai visokius kokteilius.Poto tau galvos neskauda? |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 7:33 pm | |
| - Žinoma ne - nusijuokia - net jei gerčiau viskį, samagoną ar ką ten, neskaudėtų - kyšt šelmiškai liežuviuką. Jai jau kyla idėja lenktyniauti, kuris gi pirmas "smigs". |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 7:34 pm | |
| -Na matai,aš tokių dalykų jau negeriu.Praėjo laikas.Geriu viski. Nusijuokia tyliai. -Tai kur apsistojai šiame mieste? |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 7:37 pm | |
| - Žadu pirkt namą - šyptelėjo - bet kol kas jo neturiu, gal kol kas apsistosiu viešbutyje - nusišypsojo. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 7:43 pm | |
| -Aišku tada,tai per pilnati teks slėptis man. Nusijuokia tyliai |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 7:47 pm | |
| Šypteli. - Ne tik tau. Bet žinau, kad čia kažkur yra Lockwood'ų namo griuvėsiai. Gal eičiau ten. Pasivertimui. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 7:48 pm | |
| -Tenais užimta,manau Tyleris Lockwoodas tenais užsirakina |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 7:49 pm | |
| - Shit. - šyptelėjo - tuomet tikrai vertėtų saugotis, nors, per tieką metų aš jau šiek tiek save valdau... - nusišypsojo. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 01 04, 2011 7:56 pm | |
| -Tai prašau,prie mano namų nesiartink kai būsi vilkę,gerai? |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Baras | |
| |
|
| |
|