|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 03 15, 2011 7:43 pm | |
| -Ko nors lauki ar vienas gersi kaip visuomet?- paklausia apsidairiusi ,jog šalia jo nieko nėra. Pasigavusi barmeną užsisako martinio. -Taigi, papasakosi kas naujo Mystic Fallse?- Kilst antakiuką. |
|
| |
Damon Salvatore life's hard - eat a vegetrian
Pranešimų skaičius : 5650 Meilės : 666
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 03 15, 2011 7:52 pm | |
| - būčiau sakęs, jog gersiu vienas, tačiau dabar... - kilsteli lūpų kampučius. paėmęs burbono taurę kilsteli ją tarsi sakydamas į sveikatą ir pats gurkšteli. - kas naujo mystic fallse? Pastaruoju metu transavau namuose, tad nebūsiu geriausias miestelio gidas, - mirkteli jai. - kada gi tu atvykai? - susiaurina akeles. |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 03 15, 2011 7:58 pm | |
| -Tačiau jau dabar nebevienas.- užbaigia jo sakinį, nusijuokia. Taip pat paiima martinio taurę, atsigeria. Atsisuka į Damon. -Tu namuose? Nepanašu į tave.-kiek nusistebi. -Dar tik vakar.- pasako žiūrėdama tiesiai jam į akis. -beje pažysti tokį Klaus'ą?- sumastė pasiteirauti, mat kažkoks keistas jai pasirodė jis, kai jiedu susitiko. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Baras Antr. 03 15, 2011 8:16 pm | |
| - Žinau, ir aš sau buvau nepanašus į save, - linkteli kiek suraukęs antakius, nuo to mat, kokį čia š sumalė. - pažįstu. buvai sutikusi? - susidomėjusiu balsu paklausė. |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Tr. 03 16, 2011 11:10 am | |
| -Mhm.- tik susijuokė iš to kaip jis čia painiai pasakė. -Taip buvau. Ir jis man kažkoks laabai keistas pasirodė.- rimtai pasako, nuleidusi akis į taurę stovinčia ant baro. -Gal žinai kas jis per vienas?- pakelia akis į Damon, kreivai šypteli. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 03 17, 2011 6:11 pm | |
| - Jis toks pat per vienas kaip ir aš, tik baisesnis, - palinkčioja su ramia veido išraiška. gavęs gėrimą, užsivertė. |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 03 17, 2011 6:16 pm | |
| -Už tavę baisesnį sunku įsivaizduoti.- pasitvarko plaukus, užbaigia martinį, svarsto gerti daugiau ar ne.
|
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 03 17, 2011 6:17 pm | |
| - baik tu, aš tai dar su juo palyginus kackis meiliaks, - sutrumpinęs kaklą išsišiepia. |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 03 17, 2011 6:18 pm | |
| -Tai vadinasi jis pats velnias, taip išeina.- nusijuokia iš to kaip kvailai tai nuskambėjo. -Teko su juo reikalų turėti ,kad tokia nuomonę apie jį susidarei?- rimta veido išraiška pasiteirauja. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 03 17, 2011 6:28 pm | |
| - ne kartą ir ne du, - linkteli gūžtelėdamas. |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 03 17, 2011 6:32 pm | |
| Užsisako dar vieną martinio. -Pataisyk mane jei klystu, bet tu pasidarei nuobodokas.- atsigeria martinio. |
|
| |
Anketa6
Pranešimų skaičius : 4106 Meilės : 26
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 03 17, 2011 6:32 pm | |
| Įeina mergička su pora jaunų beružėlių, valgyt nori, bet pažaist su maistu labiau. Nors mamytė niekad su maistu žaisti neleido, mažoji Katia to neįsidemėjo. Žo, visaip ten meiliai šypsodamasi ir nusijuokdama, Katiuška atsisėdo prie baro, per vidury dviejų vaikinukų, prikandusi lūpą ten visaip su abiems flirtavo, kas ir taip matėsi, užsisakė martinio kartkartėmis vis naiviai sukikendama. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 03 17, 2011 6:35 pm | |
| - Matai... - nutęsė žiūrėdamas į Mel ir tuo pat metu akimis užkliuvo už savosios Katiušos, žiūri į ją kurį laiką. - Amžius daro savo, - sulėtintu balsu atsakė. |
|
| |
Anketa6
Pranešimų skaičius : 4106 Meilės : 26
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 03 17, 2011 6:38 pm | |
| -o brangusis juk mes visiškai skirtingi,-Katia kaip visad savo mielu murkiančiu balseliu pasiėmė martinio taurę ir gurkštelėjo, begerdama žvilgtelėjo į savo demoną ir mirktelėjo, tada nužiūrėjo tą žmogystą iš M raidės, kilstelėjo antakį, ir patraukė taurę nuo lūpų -Maniau tavo geresnis skonis,-vos vos krutindama lūpas, kad girdėtų TIK Damon'as lengvai sukikeno |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 03 17, 2011 6:40 pm | |
| Aišku pastebėjo atėjusią Kath. -Tavo mergina?- paklausė matė gi kaip Dydy žiurėjo į ją. -Nors nesvarbu. Bet kokiu atveju manau man laikas eiti.- ištarė ieškodama savo rankinės. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Baras Kv. 03 17, 2011 7:01 pm | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Baras | |
| |
|