Spend some freaking amazing time with the wilds! |
|
| |
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Sk. 11 28, 2010 8:24 pm | |
| Kurį laiką kai buvo jo glėbyje švelniai šypsojosi. Vėl atsidūrusi lovoje susiraukia, sukryžiuoja rankas ant krūtinės. -Dar pažiūrėsim...,-sumurma sau panosėje, papučia lūpytes. Sophia dabar atrodė, kaip mažutė, įpykus katytė ir dėlto atrodė ypač žaviai, nors kartu ir šiek tiek juokingai. Sophia pabandė lėtai pasiversti ant šono, kad galėtų geriau matyti Damoną, tačiau vėl suinkštė iš skausmo. Vis dėlto šiaip ne taip sugebėjo atsigręžti į jį, pažvelgė jam į akis. -Kodėl mane išgelbėjai?-ramiu, šiltu balsu paklausė. |
| | | Damon Salvatore life's hard - eat a vegetrian
Pranešimų skaičius : 5650 Meilės : 666
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 2:21 pm | |
| Žvelgė į ją pakreipęs galvą, vėl įsitaisė ant kėdės šalimais. Išgirdęs jos klausimą, trumpai pagalvojo apie tai, tada nudelbė akis žemyn ir po kiek laiko vėl pakėlė jas į Sophią. - Aš negalėjau tau leisti numirti, matyt nepajėgiau. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 2:32 pm | |
| Kurį tai laiką žvelgė į Damono akutes, bet vėliau nudelbė akis kažkur į grindis. -Reikėjo leisti man numirti...-tyliai sumurma sau panosėje. Šie žodžiai nebuvo skirti Damonui. Iš tiesų Sophia mylėjo gyvenimą ir tikrai nenorėjo iš jo pasitraukti, tačiau jos manymu geriau jau būti mirusiai nei visą laiką gyventi skausme ir sielvarte. -Kodėl ant manęs nepyksti?-kalba kiek tyliau, nes jėgos vėl silpo. Matyt Damono suigirdyto kraujo poveikis pradėjo po truputį sklaidytis. -Juk aš taip bjauriai elgiausi,-pripažįsta. Sophiai buvo gėda dėl to šiurkštaus elgesio, bet kitaip ji negalėjo pasielgti. Kitaip nebūtų sugebėjusi atstumti jo. |
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 2:39 pm | |
| - Aš negalėčiau, tu nenusipelnei mirti. Girdi mane? - prisiartino kiek arčiau ir pasilenkė prie jos, lengvai prilietė pirštais jos smakrą ir kilstelėjo jos akis į savąsias. - Nenusipelnei, supranti? - linktelėjo, vis dar nenutraukdamas akių kontakto. Patraukė ranką nuo jos smakro ir atsisėdo kiek tolėliau, bet ant lovos. - Aš kaltas dėl to, kas tau nutiko, aš kaltas dėl tavo sielvarto, taigi čia ne aš turiu pykti ant tavęs, o greičiau jau tu ant manęs, - sukinėdamas savo žiedą ant piršto ir nudelbęs akis į jį kalbėjo, gan ramiu ir tyliu balsu. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 2:52 pm | |
| Kai Damono veidas atsidūrė taip arti Sophios ji sustingo, tačiau žvelgė tiesiai jam į akis.Merginos širdis pradėjo plakti greičiau. -Galbūt ir nenusipelniau, tačiau tikrai to norėjau,- liūdnai taria. Kai jis atsitraukė Sophia šiek tiek susiraukė. Jai nepatiko, kad juos skiria toks didelis atstumas.Pamiršusi viską Soph ištiesė savo rankutę link jo. Dabar jai atrodė jog ji su kiekviena sekunde vis labiau myli Damoną. |
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 3:06 pm | |
| Girdėjo jis visą tą Sophi širdies plakimą, jautė jos sutrikimą. - Ir kodėl gi to norėjai, Sophia? - pažvelgia į ją nieko nesakančia veido išraiška. - Suprask, jog aš noriu, kad tu gyventum, nenoriu, jog kankintumeis dėl manęs. Nes aš nuolat tai padarau, nuolat susimaunu. Jei tai nebus su tavimi, bus su kažkuo kitu. Paėmė ją už rankos, sėdėdamas toj pačioj vietoj, nuleido judviejų rankas ir spustelėjo lengvai jos pirštukus. Šiuo metu nė pats nenutuokė ko nori, su kuo, kaip ir kodėl. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 3:22 pm | |
| Sophia vėl nudelbė akis į žemę. Jai niekada nepatiko būti auka, todėl ir dabar ji tokia nenorėjo pasirodyti. -Aš nenoriu gyventi be Tavęs,-švelniu balsu pakartoja jau seniau pasakytus žodžius. Kurį tai laiką Sophia buvo pamiršusi širdies skausmą, tačiau dabar vėl jį pajautė ir jai tas jausmas visai nepatiko. -Man sunku suprasti,-sunkiai atsidūsta, pakelia akis į jį. - Kaip aš galiu suprasti jei vis dar taip ir nežinau Tavo jausmų man,-silpnu, tačiau meilės kupinu balsu taria. Pažvelgia į judviejų rankas. Sophios lūpų kampučiai šiek tiek pakyla, tačiau jai buvo per sunku šypsotis. |
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 3:44 pm | |
| sunku jam dabar, nors geriau pamąsčius, o kam dabar lengva? žinoma, Damon tai nieko nesako ir nė kiek neguodžia. Laiko ją už rankos, tyli. Mintys laksto tokiu greičiu, kad ko gero nė šviesa nesugebėtų pavyti. Palatoje stojo tyla. Ji tiesiog spengė vaikinui ausyse. Akys lakiojo po sausas ir baltut baltutėles grindis. Kažkur rodos nuplaukė mintimis. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 3:54 pm | |
| Kurį laiką Sophia stebėjo Damoną. Akimis tyrinėjo jo veidą, bandė suprasti jo jausmus, mintis. Ilgainiui ją taip pat užliejo tyla ir privertė panirti į savas mintis. Sophia užsimerkė. Jos kvėpavimas sulėtėjo, širdies plakimas nebebuvo toks greitas, nurimo. Nors Sophios mintys ir nebuvo labai linksmos ji džiaugėsi esanti čia, kartu su Damonu. Mergina stengėsi negalvoti apie tolesni gyvenimą, nes tai ji buvo labi skaudi tema. Dabar Sophia tiesiog mėgavosi akimirka ir pamiršo viską. Viską išskyrus meilę Damonui. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 3:55 pm | |
| Įeina. Pamačiusi Soph gulinčią pribėga arčiau. - Soph, kas atsitiko,- apkabina ją švelniai, tik po to pastebi Damon. - Ką čia darai?- bejausmiai paklausia, tada galiausiai pažvelgia į John. - Jis norėjo su tavim pasikalbėti...- murmteli Sophei. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 4:00 pm | |
| Ateina su gėlių puokštele.. Jam nepatikdavo ligoninės.. Tas jų skleidžiamas kvapas, tiksliau smarvė ir gyditojai..Jis tikrai nemėgo ligoninių. Bet susikaupęs žengė nedrasiai vidun. Nežino ką reikės sakyti, bet jau dėliojo sakinius galvojo. Damonui tikriausiai tai turėjo atrodyti tikrai ne kaip.. Vaikinas su gėlėmis ateina aps jos merginą? Bet buvo kaip buvo.. Išvydęs Sophią, dabar jau blaivaus proto nustebo jos grožio.. Kiek prisiminė iš to susitikimo ji nepasižymėjo grožiu((sorr:D)). Žodžiu priėjo prie jos lovos. -Čia tau. Ištiesė ranką, o iš jo burnos sklido lengvas viskio ir cigarečių kvapas.. Bet šįkart jis nebuvo girtas. |
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 4:05 pm | |
| Išgirdęs, jog Sophia sulaukė lankytojų lėtai paleido jos ranką ir atsitraukė kiek toliau susikišęs rankas į kišenes, kad mat galėtų kiti su ja pabendraut, o jis pernelyg giliai įklimpęs į savo mintis. akimis sekė Sophią, paskui pažiūrėjo į Ellę, vėliau į John'ą. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 4:13 pm | |
| Sophia pajutus apkabinimą iš tiesų labai nustebo. Atsimerkus suklapsi akutėmis. -Ką jūs čia veikiate?-taip pat ją apkabina. Sophios balsas visdar buvo silpnas kaip ir ji pati. -Man..na... tiesiog susižeidžiau,-nudelbia akis į žemę. Ji nenorėjo jog Elle matytų jos akis, nes tada iškart būtų supratusi jog Soph pasakė tikrai ne viską. Pažvelgia per El petį į John. -Dėl ko?- kiek susirūpinusi paklausia. Ji nė nenutuokė dėl ko jam prireikė su ja pasikalbėti. Trumpam pažvelgė į Damoną, tarsi norėdama, kad jis vėl būtų šalia jos, tada nukreipė akis į naujuosius lankytojus. Kai John'as ištiesė jai gėles ji vėl buvo labai nustebinta. Laisva ranka jas paėmus pauostė, tada pažvelgė į vis dar nepažįstamą vaikiną. -Ačiū,-padėkoja, sukauptus jėgas silpnai nusišypso. Jai tas šypsnis iš tiesų buvo labai sunkus, tačiau Soph nenorėjo pasirodyti nedėkinga. -Kuo nusipelniau, kad jas gaučiau?-paklausia. Jai buvo smalsu kodėl kartu su Elle atėjo ir John'as ir dar padovanojo gėlių. Ypač prisiminus paskutinį jos susitikimą su nepažįstamuoju tai buvo iš tiesų keista. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 4:16 pm | |
| John nusišypsojo išvydęs tokią Sophy reakciją.. Tiesa ji atrodė labai silpna. -Na, mūsų susipažinimas, jei tai galima šitaip pavadinti, buvo tikrai nekoks. Šyptelėjo. -Aš John. Prisistatė ir linktelėjo. Išvydęs Damoną, suprato, kad jiedu tikriausiai pora. -Tiesiog norėjau atsiprašyti, tikriausiai ne kokį pirmąjį įspūdį padariau. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 4:18 pm | |
| - Galėčiau priversti tave pasakyti tiesą,- aiškiai pajutusi pasako draugei tyliai, kad Johnas neišgirstų. - Bet palauksiu kol pasveiksi. Man tikrai svarbu kas tau nutiko..- dabar jos balsas išreiškė susirūpinimą. - Ir ką šitas veikia su tavim?- mosteli Damono pusėn. Akimirką patylėjusi galiausiai tyliai paklausia. - Tau viskas bus gerai?- norėjo įsitikinti jog Sohp tikrai pasveiks. Tada nusuko žvilgsnį į Damoną, nesuvokdama nei sveiku nei nesveiku protu, kodėl jis čia, jei, kaip ji suprato, jis turi kitą. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 4:31 pm | |
| Kol John'as kalbėjo Sophia žvelgė į jį. Nesišypsojo, nes tai kainavo per daug jėgų. Tačiau jos lūpų kampučiai buvo pakilę ir tai atrodė, kaip menkas šypsniukas. -Na, taip pamenu,-kimiai sukikena. - Atsiprašymas priimtas,-draugiškai taria, nežymiai linkteli. Sophia tikrai buvo ne iš tų žmonių, kurie ilgai laikytų pykti. Nukreipia akis į Elle. -Taip, žinau, kad galėtum,-pripažįsta. Sophia puikiai suvokė, kad ji privalės viską papasakoti draugei nori ji to ar ne, nes bet kokiu atveju El vistiek išsiaiškins. -Aš bandžiau nusižudyti,- tyliau taria, nudelbia akis į grindis. Sophiai buvo gėda dėl to, tačiau ji visiškai nesigailėjo savo poelgių.Pamačius E mostą į Damoną trumpai pažvelgia į jį, tada vėl į draugę. -Aš jį myliu,-užtikrintai ir kartu begalo švelniai taria. -Dėl to ir bandžiau pasitraukti iš šio pasaulio,-paaiškina, sunkiai atsidūsta. Vėl pajuto tą skaumą, kurio ją taip kankino. -Manau,kad taip,-gužteli petukais. Sophios balse buvo justi nusivylimas. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 4:33 pm | |
| Jis šyptelėjo gavęs teigiamą atsakymą.. Išgirdęs tai ko tikriausiai jam nereikėjo kiek sutriko. -Aš gal jau eisiu.. Netrukdysiu.. ATsiduso.. -Susisieksim. Pasakė Ell ir Sophiai. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 4:42 pm | |
| - Nebūtum mano draugė, išvadinčiau idiote,- rimtai pasako, tada prisėda ant lovos kraštelio. - Ir kokie vėjai švilpė tavo smegeninėje kai nusprendei žudytis?- rimtai paklausia. Elle apėmė šioks toks pyktis dėl draugės skubotų veiksmų ir neapgalvojimo. - Galėjai pasikviesti mane, aš būčiau šiek tiek jį paspirginusi ir viskas,- paprastai užbaigia. - Pasaulis labiau liūdėtų dėl tavęs o nedėl jo..- bando pralinksminti ir paguosti. -Būtinai,- Mirkteli Johnui ir nusišypso. |
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 4:47 pm | |
| Kadangi ne per labiausiai Damonėlis norėjo klausytis replikų apie save dėl to, koks yra, nusprendė iš čia tyliai pasišalinti. Truputį priėjo arčiau Sophi, pabučiavo jai į ranką. - Sveik, dar susitiksim, - padedamas jos ranką ant lovos mirktelėjo ir susikišęs rankas į kišenes išėjo laukan. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Pir. 11 29, 2010 4:55 pm | |
| Trumpam pažvelgus į John nusišypso jam apsisveikinimui, tada vėl žvelgia į Elle. -Galbūt aš ir idiotė,-gužteli petukais. - Ką jau padarysi,-silpnai nusijuokia. -Nieko negaliu padaryti,-atsidūsta,nudelbia akis. -Aš jį myliu labiau nei gyvenimą,-jos balse buvo justi tokia meilė, kad net kvapą užgniaužė. -Ne,-truputį per garsiai paprieštarauja, tarsi gindama Damoną. - Aš nenoriu jam nieko blogo,-ramesniu balsu priduria. El žodžiai apie pasaulį privertė Sophia nusijuokti nors dabar jai ir nebuvo linksma. Žinoma, mergina tiems žodžiams nepritarė, bet neturėjo nei jėgų nei noro ginčams. Kai Damonas priėjo ir pabučiavo jos ranką Soph švelniai nusišypsojo, bet vėliau išgirdus jo žodžius susiraukė. -Ne neišeik,-silpnai šuktelėjo ir norėdama eiti paskui jį vos neišsivertė iš lovos, tačiau buvo jau per vėlu. Damonas buvo dingęs. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Antr. 11 30, 2010 1:40 pm | |
| - O jis neturi kitos?- suraukia antakius bandydama viską suprasti. Keista, kad žmonės taip aukojasi, ko beveik nėra dariusi Elle. Ji kaip tikra savaudė labiau brangina savąją gyvybę. - Brangut, man atrodo tau nestiprus smegenų sutrenkimas,- galiausiai nusprendžia ir niekur nesitraukia nuuo jos lovos. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Antr. 11 30, 2010 2:06 pm | |
| Sunkiai atsidūsta, žvelgia į Elle. -Na taip... nežinau... mes abu dabar labai pasimete,-paaiškina. Sophia dabar nenorėjo apie tai kalbėti, nes buvo visai susipainiojusi. Išgirdus, kad jai smegenų sutrenkimas nusijuokia. -Jokio sutrenkimo man nėra,-papurto galvelę. - Aš susivariau peilį sau į pilvą,-tyliau taria, nudelbia akis į grindis. -Na, užtenka kalbėti apie mane,-vėl pakelia akis į El. - Kaip Tu laikaisi?-draugiškai nusišypso. Šiek tiek pasislenka lovoje, kad Elle galėtų atsisėsti šalia. Sophia savo pirštukus sukabina su draugės, dar kartą šypteli. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Antr. 11 30, 2010 3:26 pm | |
| - Čiuveliui, tas kuris atėjo pas Tave ištryniau prisiminimus apie vampyrus, mat vienas jam įkando. Kuo mažiau įtarimų mirtingiesiems, tuo geriau..- ramiai pasako. - O jis... tavo dar vienas kadras?- pakilnoja antakiukus užklausus draugės. Ji jau nebeminėjo Damono ir tų dramų, nes visgi ne jos reikalas. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Antr. 11 30, 2010 3:32 pm | |
| -Oh, žinau tą istorija,-linkteli. - Galima sakyt, kad mano dėka jis liko gyvas,-gužteli petukais. Sophia nenorėjo perdaug to sureikšminti. -Gal ir gerai, kad jis nieko nebeprisimins,- truputį susimąsčiusiu balsu taria. Išgirdus apie naują kadrą Sophia iš pradžių nesuprato apie ką kalbą Ell. -Tu apie John?-klausiamai pakelia vieną antakį. - Ne, mes tik... pažįstami,-truputį suabėjoja, kai čia pavadint jų santykius. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija Antr. 11 30, 2010 6:50 pm | |
| - Aišku gerai, kad nieko neprisimena, per daug įtarimų, nes aš tik smalsi istorijosstudentė,- šiek tiek sukikena. Ranka vėstelėjusi plaukus nužvelgė palatą. Ne pati gražiausia ir nuotaikingiausia palata. - Ilgai čia gulėsi?- pasiteirauja galvodama planus kaip padėt draugei. Tada akys užkliūna už gėlių puokštės. - Juk paprasti draugai ar pažįstami gėlių neneša,- dar grįžusi prie senesnės temos pasako ir pakilnoja antakius. |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Renimacija | |
| |
| | | |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|