|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Hayley Marshall
Pranešimų skaičius : 3380 Meilės : 22
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 12, 2010 12:33 pm | |
| - Tik įsitikinu ar čia daugiau nieko nėra, - nusišypso ir pažvelgia į ją. - Tai kaip planuoji gauti mėnulio akmenį? - pasidomi, vėl mintys grįžta prie jo, aišku kuo greičiau viską baigs, tuo greičiau galės ramiai gyventi nors ir bus nuobodu taip, bet noras tai padaryti yra nežmoniškas. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 12, 2010 12:47 pm | |
| -Nežinau,-gužteli petukais. - Sugalvosiu ką nors,-mirkteli jam viena akute, nusišypso. Nors Sophia jau buvo sugalvojus ką darys, tačiau kolkas dar iki galo nenusprendė. -Na, o ką ketini daryti tu?-kilst vieną dailų antakį. Delniuku švelniai paglosto jo skruostą. |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 12, 2010 12:56 pm | |
| Atsidūsta tarsi beviltiškai, bet jis gi nenusileidžia. - Bandysiu kaip nors jį gauti, tik tiksliai nežinau kaip, - linkteli. - Bet kuo greičiau tuo geriau.. - suklapsi akimis ir pažvelgia į ją. - Na, bet tikriausiai be drąstiškų veiksmų neapsieisiu, - susičiaupia. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 12, 2010 1:08 pm | |
| -Juk nebūtinai reikia naudoti jėgą,- gužteli petukais. -Viską galima padaryti labai subtiliai ir švelniai,-sumurkia. Pakšteli jam į lūpytes.
|
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 12, 2010 1:11 pm | |
| Nusišypso ir atsako tuo pačiu. - Šiuo atveju... gražiuoju jau tikrai nebelabai išeis, bent jau man taip atrodo, - linkteli. - Nes tą daiktą bandau jau vos ne 200 metų atgauti, - pakraipo galvą į šonus. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 12, 2010 5:02 pm | |
| Taip awww nusišypso. -Todėl, kad nesutikai manęs,-nusijuokia. - Mes sugebėsim, kaip nors tą akmenį gauti,-sumurkia. Pirštuku baksteli į jo nosies galiuką. |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 12, 2010 5:06 pm | |
| Nusišypso ir paglosto jos skruostuką. - Džiaugiuosi visomis prasmėmis, kad tave sutikau. - sušnabžda jai į ausį ir atsitraukia šiek tiek. - Beabejo, kad kartu gausim tą akmenį, - linkteli, mintyse dar pagalvoja "O gal smarkiai ir plūšėti dėl to nereikės". |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 12, 2010 5:13 pm | |
| Delniuku švelniai perbraukia per jo kaklą į viršų ir sustoja prie skruosto. Pasilenkus vėl jį pabučiuoja. Atsitraukus nežymiai nusišypso. Vienos rankutės pirštukus suveja su jo pirštukias. -Tada manau reikėtų eiti susirasti Melanie,-pasiūlo. Paeina kelis žingsnius atgal kartu už rankos tempdama ir jį. |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 12, 2010 5:17 pm | |
| Kiek susiraukia ir stabteli. Pažvelgia į ją. - Eiti ir tartis su ja tikrai negaliu, pirmas dalykas kad iš karto bus ironija ir veiksmai pas mus, o visų antrą jau teko man su ja susitikti ir nekas iš to gavosi, - linkteli nepritardamas minčiai eiti dviese šnekėtis su Melanie. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 12, 2010 5:21 pm | |
| -Galbūt padės burtai...-taip paslaptingai pasako. -Beto, galbūt tu tiesiog nemoki gražiai kalbėtis ir įtikinti,-gužteli petukais. -Juk vistiek nieko neprarasim,- dar kartą timpteli jį už rankos link savęs. |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 12, 2010 5:24 pm | |
| - Gražiai kalbėti gal ir nemoku, - vypteli. - Na, bet jei minime burtus gal visai ir kitas reikalas, - mąsliai taria ir šypteli. -Na gerai, einam, - atsidūsta. - Verta bandyti, - linkteli. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 12, 2010 5:31 pm | |
| |
|
| |
Charlotte
Pranešimų skaičius : 6209 Meilės : 63
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Tr. 12 22, 2010 5:30 pm | |
| Ramiai nueina į savo mąstymo vietelę atsisėda prie antkapio ir užmiršta viską |
|
| |
Charlotte
Pranešimų skaičius : 6209 Meilės : 63
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Tr. 12 22, 2010 6:12 pm | |
| Paskui atsistoja ir nueina apžiūrėti savo artimųjų kapaviečių kurių ji taip nekentė už tai jog kai jie sužinojo kad ji vampyrė bandė suvaryti jai kuolą į širdį |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 26, 2010 11:51 am | |
| Lėtai žingsniuoja,apžiūrinėja numirusiųjų pavardes. |
|
| |
Elena Gilbert
Pranešimų skaičius : 6480 Meilės : 672 Metai : 30 Gyvenvietė : Mystic Falls, Salvatore house
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 26, 2010 11:55 am | |
| Vaikšto lėtai,dėdama koją po kojos. Nėra jai kur skūbėti,tad laiko užtektinai. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 26, 2010 11:58 am | |
| Išgirsta vampyrą,šypt.Pasisuka su viena koją ant kulno ir pamato...Katherina? Maloniai nusišypso ir atsikrenkščia. -Katherina? |
|
| |
Elena Gilbert
Pranešimų skaičius : 6480 Meilės : 672 Metai : 30 Gyvenvietė : Mystic Falls, Salvatore house
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 26, 2010 12:02 pm | |
| Deja,bet šį kartą nenustebo,kad dar vienas žmogus,vampyras ją įvardijo kaip Katherine,tiesiog nusišypsojo savo kreiva šypsena ir tarė -Deja,bet jūs labai klystate,-linkteli,žiūri į tą vaikiną. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 26, 2010 12:04 pm | |
| Toliau šypsosi. -Aš niekada neklystu,bet ką jūs turite tiksliai omeny?-pakėlė antakius. |
|
| |
Elena Gilbert
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 26, 2010 12:07 pm | |
| -Niekada nesakyk niekada,-šypteli -Deja,bet aš ne esu Katherine. Aš Elena,Elena Gilbert,-šypteli ir peržvelgę vyruką. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 26, 2010 12:09 pm | |
| Susiraukė.Oh...nieko jis nebesuprato. -Tu iš Gilbertų?-pakėlė antakį.-Elena?Mmm...Katherina su manim nejuokauk,esu stipresnis už tave. |
|
| |
Elena Gilbert
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 26, 2010 12:22 pm | |
| Nusijuokė -Taip iš Gilbertų. Aš tikrai ne Katherine,-šypteli ir staiga surimtėja ir prakalbo -Po galais kiek mane visi maišysit su ta Katherine,-jau viskas,piktas vaikas. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 26, 2010 12:32 pm | |
| (srr,buvau nuėjus pasiimti čiupa čiupso xD) Priebėga,sugriebia už kaklo ir suveržia. -Tu meluoji. |
|
| |
Elena Gilbert
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 26, 2010 12:33 pm | |
| Pradeda mikčioti,vos vos išlemena tai: -Ne...aaaaaš galiuu tauu įrodyt,-vos tai išlemeno,bando savo rankomis atitraukti jo ranką nuo jos kaklo. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės Sk. 12 26, 2010 12:39 pm | |
| (ir siaubingai stringa su tom snaigėm ;/) Na,bet jei neišeina atitraukt ir jis kiek atlaisvina -Ir kaip tu man įrodysi?-sukužda jai į ausį.
Paskutinį kartą redagavo Elijah, Sk. 12 26, 2010 12:43 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Senosios kapinės | |
| |
|
| |
|