Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spend some freaking amazing time with the wilds!

rodiklisBaras - Page 39 EmptyLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share

Baras

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next
AutoriusPranešimas
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

Pranešimų skaičius : 5009
Meilės : 72
Metai : 36
Gyvenvietė : Naujasis Orleanas.

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeSk. 03 06, 2011 6:01 pm

- Į civilizaciją ? - prunkštelėjo.
- Pats prisidirbai. Niekas tau neliepė elgtis neapgalvotai.
Vis dėlto reikėjo ir toliau tą kraują gukšnot, vaikis alkanas kaip niekad.
- Priimsiu kaip komplimentą.- prasišiepė parodydama baltutėlius dantukus.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeSk. 03 06, 2011 6:06 pm

- Prisidirbau, bet ir sutvarkiau viską pats. - tarstelėjo. Neketino aiškinti, kad 2 kartus jau buvo pabėgęs iš kalėjimo. Žvelgė į Kate bet nesuprato kas vyksta: atrodo čia ta pati žavi mergaičiukė kurią pažinojo Armin, tačiau ji buvo pasikeitusi. Ji labiau savim pasitikėjo, ir skleidė šaltį.
- Nenori man nieko papasakoti? - nužvelgė aštriu žvilgsniu ją nuo galvos iki kojų.
Atgal į viršų Go down
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeSk. 03 06, 2011 6:12 pm

- Ir puiku. Bet galėjai pasakyti, ar bent duoti žinią jog esi pabėgęs iš kalėjimo. - tarstelėjo, ir susičiaupė supratus ką leptelėjo. Tos prakeiktos Kate minčių skaitymo galios.
Nudelbė akis, bet giliai įkvėpusi ryžtingai jas pakėlė.
- Nemanau. Bent jau ne tai, ką turėtum žinoti.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeSk. 03 06, 2011 6:19 pm

Armin pakėlė antakius, ruošėsi kažką sakyti bet sučiaupė lūpas.
- Kate, nepatinka tavo metamorfozė - žvelgė į ją ieškodamas konkrečių pasikeitimų, tačiau neradęs prie ko prikibti atitraukė žvilgsnį.
- Nėra skirtumo, pabėgau ar mane paleido - atsiduso ir pradėjo vartyti rankose tuščią stiklinę.
- Esmė, kad dabar esu čia - vėl pažvelgė į ją - ir nori tu to ar ne, matysimės dažniau nei galvoji. - linktelėjo patvirtindamas savo žodžius ir užsisakė dar vieną martinio.
Atgal į viršų Go down
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeSk. 03 06, 2011 6:27 pm

Net lengviau atsiduso. Išsisuko, bent šį kartą.
- Nieko, priprasi. Neilgai trukus susivoksi su kuo kalbi. - nusiviepė, Kate iš tiesų pasikeitė. Tiek dvasiškai, tiek charakteriu.
- Tiesa pasakius yra.- tyliau prabilo, išgirdus jog matys jį daug dažniau tik žiobtelėjo, gerai jog gavo martinį, tad gurkštelėjo jo.
- Man nereikia tavo globos. Susiprask ! - nesusivaldžius šūktelėjo, akys kiek patamsėjo. - Aš nebe ta Kate, kurią pažinojai nuo pat mažumės !
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeSk. 03 06, 2011 6:32 pm

Armin žiūrėjo su šypsena į Katę ir negalėjo patikėti tuo. Jis puikiai pažinojo tą kvapą, tą jausmą, vampyrus...
- Aš tau savo globos ir nesiūlau - šaltai pasakė ir ištuštino antrą stiklinę. Užmokėjo už save ir už Kate.
Atsistojo, pasitaisė savo skrybėlę ir pasilenkęs arčiau jos sušnibždėjo:
- Tik įdomu, kada ketinai man papasakoti, kad tavo širdis jau nebeplaka. - pamerkė jei akį ir atsistojo, pasiruošė išeiti.
Atgal į viršų Go down
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeSk. 03 06, 2011 6:39 pm

- Tuomet puiku. Manęs saugoti nebereikia.- visiškai ramiai ištarė, šypsojosi nes žinojo kad gali apsiginti.
Išgirdusi žodžius, kurių tikrai nesitikėjo, nebyliai cyptelėjo ir savo šalta ranka griebė jam už riešo, gana lengvai pasodindama atgalios ant kėdės.
- Kažkodėl esu linkusi manyti, jog dvoki šunimi.- iš nevilties griebėsi bet kokio šiaudo.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeSk. 03 06, 2011 6:41 pm

Lengvu rankos mostu patraukė jos ranką sau nuo riešo.
- Mielojo, sakydamas kad matysimės dažniau turėjau omeny ne gerąją pusę... - šaltai šypsojosi žvelgdamas į Kate akis.
- Neprivalau tau nieko aiškinti - gūžtelėjo pečiais ir vėl atsistojo.
Atgal į viršų Go down
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeSk. 03 06, 2011 6:44 pm

Jau dabar atėjo Kate eilė visiškai nustebti, toks šaltas žvilgsnis išmušė merginą iš vėžių.
- Ką nori tuo pasakyti ? - kilstelėjo antakiukus, giliai šnopavo.
- Juk negalėtum man pakenkti, nebent...- išpūtė akutes, įdėmiai jį nužvelgė.- Ką, po galais nuo manęs slepi, krikštatėvi ? - pakeltu balso tonu prabilo, pati atsistojo.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeSk. 03 06, 2011 6:47 pm

- Nea, aš tau nekenkčiau - ramiai paaiškino. Nors pats tuo nebuvo tikras. Juolab pilnaties atveju.
- Kate, tu pati puikiai žinai, ką nuo tavęs slepiu. Nors tai anokia paslaptis lyginant su taviške. - kalbėjo visiškai be emocijų, lyg per akimirką jas būtų užrakinęs kažkur giliai savyje.
Atgal į viršų Go down
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeSk. 03 06, 2011 6:55 pm

- Ką tik sakei kitaip. - atsikirto lediniu balsu. Net keista, kaip greitai viskas keičiasi. O juk Kate ne iš tų, kurie grasina.
- Tau pakaktų tik kuolo man į širdį. Visai paranku, ką ? Ne, o gal geriau įkasti ? Tuomet numirčiau kankindamasi. Juk esi vilkolakis. - po šių žodžių atsiduso, jautės pavargus ir išsekus, tikrai nenorėjo pyktis.
- Nenoriu kad taptume priešais. Per daug kvaila. - prikando lūpą ir akimirką buvo galima pamatyti tą mieląją Kate.
- Daugiau paslapčių neturiu. Aš tavęs nesuprantu.
Kiek susiraukė ir ragindama jį atsisėsti pati vėl pasodino, nepaleis kol neiškamantinės, tokia užsispyrus.
- Aš vis dar esu Kate. Juk esu čia, dabar. Kaip ir gyva. Turėtum džiaugtis. - rankute pasirėmė baro krašto, įsmeigė į jį įtarias akis.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimePir. 03 07, 2011 2:47 pm

Armin nebesėdo bet lauk irgi nėjo.
- Mieloji - perbraukė pirštu jei per skruostą, - jei būčiau norėjęs tave nužudyti, tai jau seniausiai tai ir būčiau padaręs - šyptelėjo. Jautė pranašumą prieš kiekvieną kuris jam grasino.
- Mes priešais netapsime... - gūžtelėjo pečiais. *Nebent stosi skersai kelio* dar pamąstė į ją žiūrėdamas.
- Aš džiaugiuosi tik tuo, kad šiuo metu tavęs nemato tėvai... - gan paniekinamai pasakė ir susikišo rankas į kišenes. Ji nebebuvo ta pati Kate, Armin nebebuvo tas pats geraširdis žmogelis. Viskas pasikeitė. Tik dar nelabai aišku, į gerą tai, ar į blogą...
Atgal į viršų Go down
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimePir. 03 07, 2011 3:16 pm

Kiek primerkė akis, bet Armin rankos nepatraukė, nors ir buvo šlykštu.
- Jei sužinosiu, kad kenki bent vienam mano draugui vampyrui, turėsi su manimi ne per maloniausią pokalbį. - saldžiu balseliu prabilo, bet Kate negrasino - ji savo krikštatėvio bijojo kaip niekad.
- Mano tėvai mano, kad aš mirus. - akutės skausmingai žybtelėjo. - Mano sesuo Tamara mirus, įseserė Lucy taip pat. Jos abi vampyrės. Tik brolis žmogus. - metė jam, tegul žino kas ištiko jos šeimą. - Pusė mano giminės vampyrai.
Giliai įkvėpė stegdamasi nurimti.
- Žinai Armin, tu buvai vienas iš tų asmenų, kurio supratimo tikėjausi, dabar net to nėra. - balse buvo justi nusivylimas, bet šypsena veide liko. - Geriau papasakok savo negyvėlei krikšto dukrai kaip gyvenai ligi šiol, kaip praėjo pilnatys, kaip į mano tariamą mirtį reagavo tėvai ?
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimePir. 03 07, 2011 4:30 pm

Armin klausė jos abejingai žiūrėdamas.
- Nesu toks bukaprotis, kad pradėčiau čia atviras skerdynes - šyptelėjo. Bet matyt Kate jį būtent tokiu ir laikė.
- Kate, ne aš pakreipiau mūsų santykius šia linkme - kaltai nusišypsojo. Nebūtų užsiminęs apie jos "pasikeitimą", gal viskas taip ir būtų likę.
- O kas liečia mano gyvenimą - verčiau net nebandyk suprasti... tai sudėtinga ir komplikuota. - nepatogiai pasimuistė, kišenėse susispaudė kumščiai. Jam nepatiko kalbėti apie savo prakeiksmą.
- Ir tikrai nemanau, kad tau būtų smagu girdėti, kaip reagavo tėvai į tavo tariamą mirtį. - Armin apsižvalgė ir vėl pažvelgė į Kate.
Atgal į viršų Go down
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimePir. 03 07, 2011 4:38 pm

- Tiesa pasakius kuo toliau, tuo labiau imu abejoti. - papūptė lūpas, puiku, tuojaus imsis Kate savo litanijos. Gink die nosin gautų, atgal kurkas skaudžiau tėkšteltų.
- O kas sakė kad juos reikėjo keisti ? - kilstelėjo antakiukus. - Galime apsimesti, jog aš vis dar turiu plakančią širdį, o tu nesi šune...- krenkštelėjo. - Vilkolakis. Tiesa, šiąnakt nesikandžiok.
Dar labiau susiaurino akutes, šypsena iš veido dingo.
- Aš noriu žinoti. O jei nepasakysi, viską iš tavo galvelės iškratysiu. Kas nutiko ? - toks belenkaip susirūpinęs žvilgsnis.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimePir. 03 07, 2011 4:48 pm

- Žinai. Ne ketinu su vaikais kalbėti apie tai, apie ką jų mentalitetas net nesusimąstytų - kandžiai pasakė ir žengė žingsnį tolyn nuo Kate.
- Kai nusileisi ant žemės, ir bent jau tikrai apsimesi kad iš senosios Kate liko bent šešėlis, tuomet gal ir pasikalbėsim. - sarkastiškai šyptelėjo ir žengė dar vieną žingsnį.
- Manau dar susitiksim... Tačiau dabar man jau metas. - linktelėjo lyg atsisveikindamas, bet nieko daugiau nepasakęs išėjo.
Atgal į viršų Go down
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimePir. 03 07, 2011 4:58 pm

Išsprogino akis ir sugriežė dantimis. Gerai, Kate iš tiesų yra amžina nepilnametė, bet jėtau, tikrai ne vaikais. Bet rodos Armin pasaulėžiūra manė kiek kitaip.
- Atsiprašau ? - įsižeidus bakstelėjo į save piršteliu.- Nusileisiu ant žemės ? Geriau pats galvok ką sakai, šunie.- piktai tėškė.
- Žinoma jog susitiksim...- išsišiepė, gero nelauk. Kai šis dingo iš Kate akiračio, mergina pati atsistojo ir piktai bambėdama išėjo.
Atgal į viršų Go down
Aaron Hawtorne
Aaron Hawtorne
Come on, shake that ass for me!

Pranešimų skaičius : 14151
Meilės : 136
Metai : 1011
Gyvenvietė : oficialiai gyvena Havajuose, tačiau dabar nusprendė apsigyventi Mystic Falls'e

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 2:50 pm

*Atėjęs atsisėda prie baro ir užsisako Manhattan perfect kokteilio ir laukdamas gėrimo, dairosi po barą, gal ką pažįstamo pamatys.*
Atgal į viršų Go down
http://viktorijoskampelis.blogspot.com/
Aaron Hawtorne
Aaron Hawtorne

Gyvenvietė : oficialiai gyvena Havajuose, tačiau dabar nusprendė apsigyventi Mystic Falls'e

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 3:11 pm

*Gavęs gėrimą iškart išgeria didelį gurgšnį ir padeda ant stalo dar nebaigtą. Šiaip vis dar įnikęs į telefoną rašo sms'us, tai nemato nieko pažįstamo, o gailą.*
Atgal į viršų Go down
Aaron Hawtorne
Aaron Hawtorne

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 4:01 pm

*Dar kartą išgeria to gėrimo, kurio lieka tik lašas dugne stiklinės. Vis dar sėdi žiūrėdamas į esančiuosius čia.*
Atgal į viršų Go down
Aaron Hawtorne
Aaron Hawtorne

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimePir. 03 14, 2011 4:47 am

*Šiaip jau visai visą gėrimą išgeria ir sėdi žiūrėdamas į žmones... Varge varge, jo laikais tai ne taip būdavo ir šiaip, kažkaip draugiškesnių žmonių tikėjos. Tada šauna į galvą mintis, vėl persikraustyti į kitą miestą, iš Mystic Falls'o, nes čia jo niekas net nepriima kaip draugo. Tarkim net į vakarėlį niekas neatėjo ir Daniel įsižeidė, labai labai. Tai vat mąsto apie persikraustymą.*
Atgal į viršų Go down
Aaron Hawtorne
Aaron Hawtorne

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimePir. 03 14, 2011 11:33 am

*Apsvarstęs visus už ir prieš dėl išvykimo iš MF, atsistoja ir susimoka už gėrimą, o tada išeina į baro, į kurį, tikriausiai, nebegrįš.*
Atgal į viršų Go down
Damon Salvatore
Damon Salvatore
life's hard - eat a vegetrian

Pranešimų skaičius : 5650
Meilės : 666

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeAntr. 03 15, 2011 7:25 pm

Atėjęs čia kiek pasidairė ir atsisėdo ant savo nuolat šildomos kėdės, mostelėjo barmenui, kad įpiltų burbono. Laukdamas apžiūrėjo barą.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Svečias
Svečias

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeAntr. 03 15, 2011 7:31 pm

-Pasiilgai?- pasako priėjusi prie Damon, turėjo nuskabėti maždaug kaip "labas". Padeda savo užpakaliuką ant šalimais esančios laisvos kėdės.
Atgal į viršų Go down
Damon Salvatore
Damon Salvatore
life's hard - eat a vegetrian

Pranešimų skaičius : 5650
Meilės : 666

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitimeAntr. 03 15, 2011 7:40 pm

Išgirdęs kažkokį tai meilų balselį pasuko galvelę link ateinančios merginos, kiek kilstelėjo antakius, nužvelgė ją ir iš kart atsiminęs kreivai šyptelėjo. Sekė ją akimis, kol ši atsisėdo.
- O kaip gi kitaip, - vis dar kreiva šypsena veide.
Atgal į viršų Go down

Sponsored content

Baras - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 39 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Baras

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 3940Pereiti prie : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Similar topics

-
» Baras
» Baras