|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pen. 01 28, 2011 2:53 pm | |
| - Na, lėksiu aš jau. - nusišypsojo Naya'iai, aphugino ją ir užsimokėjusi už gėrimą kaukšėdama bateliais išėjo. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Sk. 01 30, 2011 10:59 am | |
| Ateina čia su Mike, paleidžia jo rankelę ir atsisėda prie baro. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Sk. 01 30, 2011 5:35 pm | |
| Atsisidėda šalia jos -taigi ko gersi?,-mielas šypt |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Sk. 01 30, 2011 5:43 pm | |
| Pasižiūri į Mike. - Aš viskio, o tu?.,- šypteli lūpų kampučiu. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
Pranešimų skaičius : 5009 Meilės : 72 Metai : 36 Gyvenvietė : Naujasis Orleanas.
| Temos pavadinimas: Re: Baras Sk. 01 30, 2011 5:59 pm | |
| Atžingsniuoja čionais ir paprašiusi barmeno martinio atsisėdo ant kėdės. Ramiai sėdi, gavusi gėrimą gurkšnoja, kartkartėmis pasižvalgydama. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Sk. 01 30, 2011 6:09 pm | |
| Vis dar galva pasukęs į Effy -Aš tekilos,-šypt |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Sk. 01 30, 2011 6:35 pm | |
| Pasisuka į barmeną ir užsisako viskio dar užsakydama ir tekilos, Mike. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Sk. 01 30, 2011 6:42 pm | |
| Nusuka savo galvele ir pasižiūri į bara -Tu labai tyli,-linkteli |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Sk. 01 30, 2011 7:46 pm | |
| Kai barmenas atneša jiems gėrimus ji pasiima viskio stiklinę. - Na tai, kad tu nieko neklausi.,- linkteli. - Bet ir tu nekalbus šiandien kažkoks.,- pasukioja stiklinę. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 2:59 pm | |
| Paima savo gėrima -Na šiaip manęs užčiaupti neįmanoma, bet dabar esu visiškai pasimetęs tad ........aš nebilys,-sukikena |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 3:20 pm | |
| - Nebilys?.,- kilsteli antakį ir gurkšteli gėrimo atitraukusi stiklinę nuo lūpų pasižiūri į Mike. - Ir kodėl tu pasimetęs?.,- pasuka galvelę. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 3:26 pm | |
| -Ai tau tikrai nebus įdomu klausytis mano nesąmoniu,-numoja rankele ir atsigeria gėrimo |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 3:42 pm | |
| - Sakyk tiktai.,- šypteli stuktelėdama švelniai jam į ranką. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 3:47 pm | |
| -Na pirma tai susje su Emili, manimi ir Sebastian,-atsiduso -Ai bet žinok tai visiškai nėįdomu tikrai nenorėčiau, kad užmigtum |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 6:29 pm | |
| Prabudo iš tranzo. - Tai pasakok gi vis vien pati neturiu ką pasakyti.,- pakinkavo galva. - Būtu labaaai įdomu.,- šyptelėjo. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 6:53 pm | |
| -Na paprasčiausiai, jai papasakosiu kas nutiko pradėsi juoktis, nes tikrai galvosi, kad esu pavydus kvailys,-linkteli.-Net aš pats taip galvoju,-sukikeno |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 6:54 pm | |
| - Davai, davai sakyk įdomu man.,- pasirėmė galvą ranka ir jau isitaisė ant kedės lyg pasakos kokios klausytusi. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 7:05 pm | |
| -Na papraščiausiai norėjau Emily kai ką labai svarbaus pasakyti na kitaip sakant atverti savo sirdį, bet ji tuo metų linksmai davėsi viešbutuke su Sebastian ir aišku aš patebėjau tai......tai nieko neišeis ji atsiprasinejo, bet kadangi aš esu užsispyręs ožys mes likom tik draugais,-pasakė tokia labai labai ilga ale istorija |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 7:08 pm | |
| - Na su Emily, nemanau ar būtu kas rimto išėję nors ką aš žinau.,- patempė lūpą. - Aš jau senai meilės niekam nejaučiu.,- trūktelėjo pečiais. - Nuo tada kai esu vampyrė.,- atsiduso ir gurkštelėjo viskio. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 7:11 pm | |
| -Suprantu,-linkteli.-Žinok nors ir esi vampyrė tai dar nereiškia, kad negali mylėti,-šypteli jai kuo nuoširdžiai |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 7:13 pm | |
| - Na paprasčiausiai aš nerandu sau antrosios pusės kuria galėčiau pasitikėti.,- trūkteli pečiais. - Na turiu tik labai gerų draugų.,- dar gurkšteli kelis gurkšnius viskio ir atitraukia stiklinę. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 7:19 pm | |
| -Gi nėra taip, kad lengva surasti antrąją puse,-linkteli.-Aš jos pavyždžiui ieškojau maždaug 500 metų ir kai radau, netekau jos.-atsidūsta.-Beto gyvensi dar ilgai.-linkteli |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 7:22 pm | |
| - Ilgai ieškojai.,- patempė lūpą. - Na dėl ilgo gyvenimo aš nelabai sutikčiau dėl tokio mano charakterio ant daug ko užsirovus buvau pavyzdžiui ant Klauso.,- linkteli. - Va jis mane kaip ir kuolu prismeigęs buvo, o progai atsiradus aš kuolą jam susmeigiau į širdį, but kadangi jis ten visagalis dievas su begalybe gyvenimu prisikėlė iš numirusių.,- pavartė akeles. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 7:26 pm | |
| -Na jai reikės žinok ir dar tiek pat ieškosiu,-linkteli.-Taip jis visadagalis tad negalima su juo juokautu. Be to reikės man su juo susitikt reikės pasižiūrėti koks jis per Dievas yra,-linkteli visai rimtai |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Baras Pir. 01 31, 2011 7:29 pm | |
| - Na man nesvarbu jis visagalis ar ne, kad ir tiesiai į širdį kuolą suvaręs būtu padėkočiau.,- išgeria viskį ir padeda stiklinę. - Vis vien nusibodo taip tuščiai gyvent.,- kalba kuo rimčiausiai. - Na su Klausu, gali laimę bandyt.,- linkteli. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Baras | |
| |
|
| |
|