Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spend some freaking amazing time with the wilds!

rodiklisBaras - Page 16 EmptyLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share

Baras

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
Aaron Hawtorne
Aaron Hawtorne
Come on, shake that ass for me!

Pranešimų skaičius : 14151
Meilės : 136
Metai : 1011
Gyvenvietė : oficialiai gyvena Havajuose, tačiau dabar nusprendė apsigyventi Mystic Falls'e

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeŠt. 12 18, 2010 2:14 pm

(mes ne čia šokam...)
Atgal į viršų Go down
http://viktorijoskampelis.blogspot.com/
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeŠt. 12 18, 2010 2:19 pm

(pyyypt. ;D)
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeŠt. 12 18, 2010 3:12 pm

Atsibudusi iš tranzo pasižiūri, kad ją kažkas apipylė, o tas kažkas buvo Adam. - Damn.,- sukrykštė kaip mažas vaikas ir kodėl būtent mane.,- dirbtinai sukūkčiojo.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 4:04 pm

Atsisėda prie baro ir tarsteli padavėjui.
- Neee... Šį kart ne martinio - kai jis jau pradeda pilti martinį - man brendžio, prašau. stipraus.
Atgal į viršų Go down
Russell Edgington
Russell Edgington

Pranešimų skaičius : 3567
Meilės : 29

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 5:59 pm

Mel garsiai kaukšėdama aukštakulniais patraukė link baro, atsisegusi striukę pasitaisė suknelę ir jau kiek slystantį plaukų lankelį ir atsisėdo į Mel laimei tuščią, jos mėgstamiausia vietą. Užsisakiusi ledų kokteilio, šįkart šokoladinio apsidairė. Pamačiusi nepažįstamą merginą, pamojavo jai pirštų galiukais, nesvarbu, kad ši sėdėjo gana arti.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:03 pm

Luna, jau truputuką "apsinešusi" nuo alkoholio nusišypsojo tai nepažįstamajai. Tuomet neilgai ją patyrinėjusi tarė:
- Sveika - ir darsyk nusišypsojo.
Atgal į viršų Go down
Russell Edgington
Russell Edgington

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:05 pm

Mel veide atsirado šypsena.
-Labas, aš Melanie, arba tiesiog Mel,- ištiesė ranką.- O tu?
Kilstelėjo antakį.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:09 pm

Luna šiek tiek pralinksmėjo po savo visų pastarųjų dienų potyrių...
Šypsodamasi taip pat ištiesė ir paspaudė ranką Mel. Tarė:
- Aš esu Luna. Jei labai tingisi ištarti šį vardą, būna žmonių, kurie vadina ir Lu - nusijuokė.
Atgal į viršų Go down
Russell Edgington
Russell Edgington

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:13 pm

-Aišku,- šyptelėjo ir patraukus ranką pasiėmė ledų kokteilį, patenkinta gurkštelėjo ir apsilaižė lūpas.
-Seniai tu Mystic Falls'e?
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:16 pm

- Net LABAI - pabrėždama pasakė ir nusijuokė - vakar atsikrausčiau - nusišypsojo - o Tu?
Tuomet suvokusi, kad jos brendis baigėsi mostelėjo padavėjui ir šis papildė jos stiklinę. L. gurkštelėjo.
Atgal į viršų Go down
Russell Edgington
Russell Edgington

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:18 pm

Nusijuokė ir gūžtelėjo pečiais.
-jau kelis mėnesius čia,- kiek susiraukė prisiminus Liam. Vėl atsigėrė savo kokteilio, bei pavartė akis žiūrėdama į jos brendį.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:23 pm

L. nusišypsojo pastebėjusi, kaip įtariai Mel žiūri į jos brendį.
- Mystic Falls'as šiaip labai mielas miestelis man pasirodė - nusišypsojo ir gurkštelėjo savo visai "nestipraus" gėrimo.
Atgal į viršų Go down
Russell Edgington
Russell Edgington

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:25 pm

Mel šyptelėjo. Iš savo rudų garbanų išsitraukė plaukų lankelį ir įsidėjo į rankinę.
-taip sakai, kad jau spėjai susipažint su kokiu nors vaikinuku?- draugiškai nusišypsojo.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:28 pm

Luna nusijuokė.
- Ak.. ne - nusišypsojo - Kodėl šitai turėtų daryti didžiausią įtaką? - nusišypsojo - šiaip susipažinau su keliais vaikinais, bet ten tiesiog pažįstami - nusijuokė.
Ištuštino savo brendžio stiklinę, bet daugiau padavėjo nebeprašė.
Atgal į viršų Go down
Russell Edgington
Russell Edgington

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:31 pm

Mel nusijuokė.
-na taip dažniausiai būna,- šyptelėjo ir pradėjo žaist su kokteilio šiaudeliu.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:35 pm

Nusišypsojo. Visai pralinksmėjo.
- Be bachūrų ramesni gyvenimas - ir sukikeno.
Atgal į viršų Go down
Russell Edgington
Russell Edgington

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:37 pm

-O taip,- palinksėjo.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:39 pm

- Radau bent vieną žmogų, kuris man pritaria, - nusijuokia.
Atgal į viršų Go down
Russell Edgington
Russell Edgington

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:44 pm

Šyptelėjo.
-gal todėl, kad man visiškai nesiseka meilės reikaluose.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:45 pm

- Man taipogi - sukikena.
Ir kiek surimtėja, trumpam paskęsta apmąstymuose ir vėl žvali žiūri į Mel.
Atgal į viršų Go down
Russell Edgington
Russell Edgington

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:46 pm

Kiek sumirksėjo stebėdama Lu.
-seniai tu vampyrė,- tyliai paklausė.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:48 pm

- 130 metų - taip pat tyliai atsakė - Tu?
Atgal į viršų Go down
Russell Edgington
Russell Edgington

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:50 pm

-jei tiksliai, tai 459,- išsišiepė.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:54 pm

- turite gyvenimiškos patirties - kaip į vaikas į suaugusį žmogų kreipėsi L. ir nusijuokė.
Atgal į viršų Go down
Russell Edgington
Russell Edgington

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitimeSk. 12 19, 2010 6:55 pm

Mel pradėjo juoktis.
-aš visus tuos metus buvau vaikas, atrodžiau kaip 9-nerių.- Šyptelėjo,- gali įsivaizduot koks tai košmaras?
Atgal į viršų Go down

Sponsored content

Baras - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 16 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Baras

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 1640Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Similar topics

-
» Baras
» Baras
» Gėrimų baras