|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 6:53 am | |
| -Na matai,tai pabandyk mane sumušti kai danguje bus pilnatis,-šypteli švelniai ir tada nustoja kūtenti ir lėtai atitraukia rankutes. -Aj pagalvojau čia,kad nereikia lauktuvių.O ir mano didžio suknelių tikrai neturėsi,nes mano rėmas netilps,-padaro kad parodytu savo pečių ploti. -O vietoj suknelės gal bučkis būtu geriau,kaip tu manai? |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
Pranešimų skaičius : 5009 Meilės : 72 Metai : 36 Gyvenvietė : Naujasis Orleanas.
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 6:58 am | |
| - Bandysiu. - pažada, aišku juokauja. Šioji moteriškė numirt dar nenori, o kai nuspręs jog gyvent atsibodo, susibęs sau kuolą į širdutę. Klausos kiekvieno Tyler žodžio, suknelės nereikia, vadinas negaus. - Nė už ką. - išsprogina akis papurtydama galvą, į jokias diskusijas nesivels. - Tik ne bučinį. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 7:01 am | |
| -Ir kodėl bučkio gaila?Suknelė jugi tikrai brangiau,-nusijuokia ir tada staigiai link jos pasilenkia ir pabučiuoja i lūpas švelniaii.Po kelių akimirkų atsitraukia su saulytės šypsena. -Na per pilnati šią,jau man gana kad i mano kriptą atėjo du vampyrai,tai vos nenužudžiau jų,per nagli buvo.Juk girdi kad tenais trankosi vilkas bet lenda.Gi smalsus,-šypteli bet ne taip jau linksmai. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
Pranešimų skaičius : 5009 Meilės : 72 Metai : 36 Gyvenvietė : Naujasis Orleanas.
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 7:06 am | |
| - Pf, - susiraukus nutęsia, gal ir tiesą sakė, bet neprieštaraus. Gavus bučinį akimirkai vos pati į jį neatsakė bet gavos taip, kad kai Tyler atsitraukė, mergina pakankamai stipriai šėrė jam per veidą. - Bėda tame, kad tokie kaip jūs kandžiojatės. - šypsodama palinkčiojo, dar ir arši yra. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 7:09 am | |
| Nusijuokia ir truputi pasuka veida nuo jos smūgio.Tada atsisuko,jo žandukas jau raudonavo. -O kodėl taip?Arši pasidarei?Ana karta tikrai meilesnė buvai,-šypteli gana draugiškai ir trynėsi sau žanduką. -O jūs irgi nesikandžiojate?Tai mes tada būnam vienodi.Tik mano kailiniai storesni. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 7:16 am | |
| - Praeitą kartą, - iškėlė pirštelį pabrėždama jo pasakytus žodžiu. - Tikiuosi jog skaudėjo. Esi vertas ir skaudesnio smūgio, dėl visa ko. - atsikirto žvilgteldama į savo nagučius. - Taip, bet kai tokie beširdžiai šunys kaip jūs įkandat, menka tikimybė išsikapstyt. - šalta gaidele atsakė, aišku kalbėjo apie vampyrų padermę. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 7:19 am | |
| -Tikrai skaudėjo,bet matyt nenoriu kito smūgio.Ypač dar tavo nagučių ibrėžimais,-šypteli ir tada nebetrynė žanduko. -Na po kolkas sugebu jau tramdyti truputi savo vilką,jau nebeleidžiu išeiti i lauka,nors ir durys buvo išlaužtos.Tenka tada tvarkytis vėl iki kito mėnesio,-nusijuokia. -O kodėl tau nepatiko praeitas kartas? |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 7:24 am | |
| - Gerai, vadinas nebeišpėgsi laukan. - susimastė žvelgdama į tolį, bet tik akimirkai pabuvojus tokioje būsenoje šyptelėjo ir vėl žvilgtelėjo į Tyler, norėdama užbaigti savo kalbą. - Ir jei dar kartą taip padarysi, per kitą pilnatį lakstysi trimis kojomis. - atsainiai pridūrė. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 7:33 am | |
| -Na tada visai būtu idomu,isivaizduoji toki vaizda?-nusijuokia tyliai. -Tai apie ką dar kalbam?Mano kalbos tuojaus man privirs košės kurią sunkiai bus išsrėbti. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 7:37 am | |
| - Tau ką, visai nebaisu ? - prisimerkė susiaurindama akis, keistai čia gavos, manė jog pavyks jį įbauginti ar kaip kitaip baimės įkrėsti. Pasirodo nė velnio. - Gali išvis nekalbėti. - patarė. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 7:39 am | |
| Šypteli kaip saulytę vėl. -Na matai,juk ir seniau buvau keistas tuom kad baimės neturėjau kai pasakei kas esi tokia,-po jos galutinių žodžių jo veidukaks surimtėja ir lūpos susipaudžia. -Gal tada trukdau tau? |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 7:44 am | |
| - Šitą gerai prisimenu. - dar kartelį palinksėjo sukryžiuodama savo rankeles. Pasėdėjo keletą minučių tokioje tyloje, kol nenugirdo jo klausimo. Grįžtelėjusi ties jo akimis tik papurtė galvelę norėdama pasakyti jog netrukdo. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 7:51 am | |
| Atsistoja ir tada pasiražo. -na jei nori tylos,manau reikėtu man eiti,nes su savo kalbomis tau tyla nušluoju,-apsižvalgo kur dar galėtu eiti. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 7:56 am | |
| Pasėdi, pagalvoja prikandus lūpą. Visgi nepasiūs šalin šio žmogelio, nieks nekaltas jog Kate nuotaika sumauta. - Dar pabūk. - prataria, kadangi Tyler stovi netoli, trukteli vaikiną už dilbio atgalios pasodindama. Gal kiek ir per stipriai atsitempė, mat dabar lūpomis veik lietė jo lūpas. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 7:59 am | |
| Pasuko veiduką truputi i šoną ir žiūrėjo i gamta. -Na jau galima kalbėti?-su tokiu rimtu tonu paklausė kad net pačiam baisu darėsi.Kai ji pasodino,viena suoliuko lentutė net sutraškėjo,bet tai jam nekėlė didžiulės baimės. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 8:04 am | |
| - Paaala, tai dabar ant manęs pyksi ? - kilstelėjo antakiukus, likusi tokioje padėtyje pasijuto kvailai. - Gali gali, tik ne taip baugiai,- truktelėjo pečiais. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 8:07 am | |
| Pasisuko i ją su šypsena. -Nu tikrai nepykstu bet mėgstu pavaidinti,-kai jis vėl pasisuko vėl jo veidukas buvo arti josios bet tai jam netrukdė. -Tai kur greitu metu žadi vėl keliauti?Nes manau prie suknelių ir batelių jugi reikia. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 8:11 am | |
| - Šiknius. - atsiduso užmerkdama akis. - Visko man užteks kokiems...metams. - mintyse paskaičiavo, maždaug gerai pasakė, bet per daug nesigilino. Atmerkus akis tik kelis kart suklapsėjo. - Taip. Metams užteks. - sukuždėjo, nors tai jau sakė. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 8:14 am | |
| -Na tokie bjaurus žodeliai ir tavo burnytės tikrai keistokai skamba,-švelniai šypteli jai. -Manau man pačiam teks keliauti,bet ne i užsieni o i vietinęs parduotuves.Spintos jau tuščios,kažkaip keistai rūbai patys susiplėšo dėl mano gyvenimo būdo-sporto.Arba susitikimo su merginomis,kurios per mano kalbas pradeda drąskytis.Gal galėtum paaiškinti kodėl taip yra?Nes mano galva to tikrai nesupranta. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 8:22 am | |
| - Hmm, - nusijuokė šyteldama. - Tikrai ? - nustebusi kilstelėjo antakiukus.- Na, yra daugybė priežasčių, kurių visų tikrai nepavyktų išvardinti. Bet kelios labai paprastos. Arba tu jas nevalyvai erzini, kad vargšės turi kažkaip tave užčiaupti, arba esi velniškai žavus jog norėtūsi pamatyti tave be apdarų. - sukikeno. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 8:32 am | |
| -Na matyt abi kartu sujungtos.Turiu vilkiška žavesi ir vyriška kalba,kuri kartais žavi o kartais erzina,bet visada būna tikrai smagi,-šypteli. -O kaip aš tave veikiu,kai nebūnu 100 procentinis šiknius? |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 8:37 am | |
| - Amm, - šiandien Kate taip sakant galvojimo diena. - O kaip pats manai ? - sumurmėjo įveldama pirštelius į jo plaukus. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 8:39 am | |
| Ją švelniai prisitraukia artyn ir apkabina. -Na net nežinau,čia tik tavo nuomonė dabar man svarbi.Tai laukiu atsakymo,ir tik nuoširdaus,nes kitaip išbučiuosi tave stipriai. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 8:42 am | |
| - Maniau jog atsakymas ir taip aiškus. - prisislinko dar arčiau. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 03 19, 2011 8:46 am | |
| -Na tada tikrai miela,kad nors tai gerai veikiu tave,-glosto jos nugarytę ir tada su tą pačia ranka patraukia viena plaukų sruoga nuo jos akių. -O iš kur tu taip išmokai gerai vožti žuvi per žanda?Net iki dabar kaista?-šypteli švelniai ir paglosto jos skruostuka. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai | |
| |
|
| |
|