Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spend some freaking amazing time with the wilds!

rodiklisSuoliukai - Page 39 EmptyLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share

Suoliukai

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Next
AutoriusPranešimas
Hayley Marshall

Pranešimų skaičius : 3380
Meilės : 22

Suoliukai - Page 39 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 4:32 pm

- Juokauji gal, mano širdies niekas per šimtą metų nebuvo užėmęs ir daba ji dar liko laisva, tavo laimei aš tikrai jos neįsimylėjau, - mirkteli. - Na, šiaip mes pykstamės jau amžius, kažkas nuo manęs ir slapstėsi, tik tai, kad buvo truputi atslūgę viskas, - pasako su ironija.
- Jei nebūtum išėjus iš kriptos viskas būtų likę ramiau ir nebūtų jokių dramų, - šypteli. - O nervingas jei dar nepastebėjai aš beveik keikvieną dieną, taigi tai neturėtų tavęs stebinti, - su paskutiniu žodžiu subeda kuolą jai į pilvą.
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

Pranešimų skaičius : 6480
Meilės : 672
Metai : 30
Gyvenvietė : Mystic Falls, Salvatore house

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 4:34 pm

Pagaliau Elė pabudo. Pramerkusi akis staigiai atsikėlė ir apsidairiusi pamatė Klaus. Pažvelgė į jį ir nieko nesakė.
Atgal į viršų Go down
Anketa6

Pranešimų skaičius : 4106
Meilės : 26

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 4:36 pm

Susiraukia, užsiima už kuolo, tvardėsi nesusicypusi
-Brangusis, jeigu čia manęs nebūtų, tu neturėtum ką veikt,-šypteli, per visokius skausmus , pajuodusiomis akimis išsiėmė kuolą ir numetė kažkur, atsiduso
-Klausai, mielasis, Amy nebuvo užėmusi tavo širdies? Ji puikiai padarė tave palikusi,-priėjo prie jo
-Tu nežinai, kaip atsirinkti moteris, kurios tau gali padėti ir moteris kurios tau trukdo, kaip antai ta,-parodo į Eleną
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 4:38 pm

Kai Kath sakė paskutinį sakinį ir parodė į ją sukluso,pažvelgė į ją,o vėliau ir vėl į Klaus.
Atgal į viršų Go down
Hayley Marshall

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 4:39 pm

- Ak šitaip, neturėčiau ką veikti? - kilsteli antakį. - Žinai, kažkaip turėjau ką veikti kol buvai kriptoje ir nesikišai, - tarsteli su ironija, niekada nepamirš jos. - Amy užėmusi mano širdį buvo labai labai seniai, metai bėgo, jausmai išblėso, - atsidūsta. - Visgi juk akmeninė mano širdis, - mirkteli. - O aš nieko ir nesirenku, aš veikiu vienais, o kitais tik naudojuosi, - kreivai šypteli. - Visgi gali nemėginti, nes įtakos man jokios nedarai.
Atgal į viršų Go down
Anketa6

Pranešimų skaičius : 4106
Meilės : 26

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 4:44 pm

Sukikeno
-Na bet pripažinkim, su manimi linksmiau,-atsidūrė už jo, pirštu perbraukė per jo kaklą
-O prisimenu, kaip tą kalaitę Amy tu mylėjai,-sušnabžda
-Pažiūrėsim, kaip tu veiksi vienas, kai reikės nuimti mėnulio prakeiksmą, nebent aš Eleną, padarysiu tokią pat protinga , kaip aš ir ji taps vampyrė,-sušnažbdėjo
-Nedarau? Prisimenu, kaip dėl manęs tu išdavei Amy,-sušnabžda ir lūpomis pereina jo kaklą
-O aš vis dar prisimenu, tavo kūną,-pirštukais pereina per jo krūtinę, iš už nugaros
-Visgi dėl manęs esi prikrėtęs visokių dalykų, nemanau, kad dabar išimtis, tad..,-nosies galiuku užkabina jo ausį, tyliai sualsavo į jo kaklą, bei pabučiavo pastarąjį drėgnomis lūpomis
-Kai baigsis juodų debesų sindromas, paskambink, susitarsim dėl susitikimo,-sušnabždėjo ir pažvelgus į Eleną, dingo
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 4:48 pm

Nulydėjo Kath akimis,pažvelgė į Klaus
-Ačiū,-ištarė tai lūpomis,šypteli menka šypsena. Vaiks gi nežino kas ją išgelbėjo ir davė kraujo,kad žaizdos užgytu.O kadangi Klaus atrodė lyg didvyris tad pamanė,kad jis.
Atgal į viršų Go down
Hayley Marshall

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 4:56 pm

Nulydėjo Kath akimis, pripažinkim, kad Kath tikrai daro įspūdį ir žadinasi senus jausmus. Šį kartą tas juodas debesis greitai nedings, nesunku jam nuvyti mintis ir paspaudus mygtuką išjungti savuosius jausmus. Beabejo nepatiko jam mintis, kad Elenita gali tapti vampyre.
- Nedėkok, atsitiktinis dalykas, - mirkteli. - Saugok save, bet atmink, kad savo galo kažkada vis tiek sulauksi, - šypteli ir dingsta.
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 4:58 pm

-Nebent jeigu tapsiu vampyre tada nesulauksiu,-sumurmėjo ir atsisuko į Stefaną. Priėjo prie jo
-Eime gal pas mane,man reikėtu persirengti,-šypteli nežymia šypsena.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimePir. 02 21, 2011 3:07 pm

( pize, visą veiksmą praleidau..................... ;(( )

atitransuoja, greitai viską nužiūri, įsiklauso ar nieko nėra šalia, net neišvydęs Elenos pajaučia kraują. Pripuola prie jos.
- kas nutiko? - žiūri į ją
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimePir. 02 21, 2011 3:12 pm

(tep,praleidai visą Elės skausmą xD )

-Prie to prikišo rankas Katherine,o išgelbėjo Klausas. Aišku ir detalu,-linkteli ir atsidusta. Kai gauna žinutę į tel įniršusi vis atrašo ir vėl įsideda telefoną atgal į kišenę.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimePir. 02 21, 2011 5:13 pm

( visą veiksmą, čia galėjo būt faking kova, o manęs nebuvo :? )

suvirškina visą info šiaip ne taip, suveda visus galus.
- kas rašo? - pakreipia galvą
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimePir. 02 21, 2011 5:24 pm

-Tavo broliukas,-atsiduso ir pažvelgė į Stefaną.
-Tai eime pas mane ar teks man būti su apsikraujavusiais drabužiais?-nusijuokė.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimePir. 02 21, 2011 5:34 pm

- ir ką jis sako? - iškelia antakius. - varom, - nusišypso ir paima E ant rankų. apsižvalgo ir dingsta.
Atgal į viršų Go down
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

Pranešimų skaičius : 5009
Meilės : 72
Metai : 36
Gyvenvietė : Naujasis Orleanas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeKv. 03 17, 2011 3:49 pm

Atsidangina, lėtu žingsneliu patraukia link suoliukų trindamasi rankutes. Prisėda ant vieno susikeldama kojas, dairos.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 6:04 am

Eina čia ir jau prieš suoliukas pajaučia pažystama kvapą,tai ir nuėjo iki tenais.Pastebėjas Kate,plačiai išsišiepia ir prieina prie jos.
-Sveika Kate,seniai bematyta tikrai.
Atgal į viršų Go down
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 6:13 am

Jau ketino išsitraukti ausinuką ir užsileidus klausytis visam garse, bet čia pamatė pažįstamą vaikiną. Kilstelėjo antakiukus, aišku pažino tik nežinia, džiaugės tuo ar ne.
- A...koks ten...Tyler, - galiausiai pratarė, pfū, vardą prisiminė.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 6:15 am

Nusijuokė ir atsisėdo šalia.
-Aha,malonu kad prisiminei varduka mano.Ir kaip laikaisi?Seniai bematyta šiose apylinkėse,buvai išvykusi ane?-šypteli ir savo galva pasuka i ją.
Atgal į viršų Go down
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 6:20 am

- Tik džiaugiuos jog prisiminiau, - pavartė akutes, veide atsirado kreiva šypsenėlė, nors ir bandė išlaikyt rimto padarėlio mimiką. Nieko nepešė.
- Tik trumpam. - ramiu balsu atsakė.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 6:22 am

-Aš džiaugiuosi dėl to irgi,nes antra karta prisistatinėti kažkaip nesmagu,-šypteli tokia žaisminga šypsena.
-Ir tai kur taip keliavai?O man tas tavo trumpam tai ilgai ėjo.Nes visai mielai norėjau susitikti,jugi su tavim kalbėtis yra itin smagu,visada reikia būti pasiruošus bet kam.
Atgal į viršų Go down
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 6:28 am

- Gali pabandyt prisistatinėt ir antrą kartą. - nusijuokė, pasuko galvelę jo pusėn, veide jau saulutės šypsena.
- Aww, - numykė, vaiks nustebo. - Neseniai buvau Venecijoj su sesule. Apsipirkinėjom. - atsakė į dar vieną klausimą, paskutiniai žodžiai grįna tiesa buvo.
- Saldžiabalsi tu. - neva subarė kumšteldama jam pašonėn.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 6:31 am

-O tai jei apsipirkinėjai,tai kur lauktuvės?-nutaisė toki puppy eyes veiduką ir žiūri i jos akutes lyg ko nors laukdamas.
-Na matai kaip tu mane veiki,pradedu saldžiai kalbėti,-jo buves veidukas pereina i plačia šypsena.
-O tu matau nesustojai auklėti kitų anea?-truputi paglostė tą vietą kur jinai kumštelėjo.Nors nieko nejuto,jugi reikia pavaidinti.
Atgal į viršų Go down
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 6:37 am

- Kas taip ? - veidelį vis dar šypsena, vo Tyler tai garantuotai nieko negaus.
- Negražu taip elgtis,- žaismingai suraukė nosiuką, visai Kate nuotaika pasikeitė. Kilst vieną antakiuką, priartino prie pat jo veidelio.
- Savaime suprantama. Nors abejoju ar tau bent kiek skaudėjo, tiesa ? - sumurmėjo tyliai, rankute perbraukdama jam per krūtinę.
- Gali ir muštis. - nusijuokė atsitraukdama.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 6:43 am

Pasilenkia ties jos ausytę ir švelniai prakalba.
-Na matai,negalėčiau pakelti rankos prie mergina,-tada atsitraukia ir pasižiūri i jos veiduka.Išsišiepė kaip saulytė ir ją pakuteno.
-Na o apie tai nieko ir niekada nesakiau,čia neskriaudimas o tik juokinimas,-toliau ją kūtena,tai stipriau, tai silpniau.
Atgal į viršų Go down
Natalee Sophia Benkly
Natalee Sophia Benkly

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 6:49 am

- O, liaukis, - išsišiepė blendamed'ine šypsena. - Nebūk toks kaip tas mohochistas, kurį neseniai prikūliau. Beto žinai, kad visvien laimėčiau. - gerai Kate apie save mano, papūčia lūpas.
- Ne ne... - ima trauktis tolyn, nors kutenimo ir nebebijo, visvien privengia.
- Žinai, duosiu tau lauktuvėm vieną iš daugybės suknelių, galėsi apsivilkti, manau bus kaip tik tau nusiūta, nes nieko kito neturiu. - linksmai pratarė.
Atgal į viršų Go down

Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 39 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Suoliukai

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 3941Pereiti prie : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Next

Similar topics

-
» Suoliukai
» Suoliukai