|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Aaron Hawtorne Come on, shake that ass for me!
Pranešimų skaičius : 14151 Meilės : 136 Metai : 1011 Gyvenvietė : oficialiai gyvena Havajuose, tačiau dabar nusprendė apsigyventi Mystic Falls'e
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 12:08 pm | |
| *Atsiranda čia ir pamato Klaus. Mirkt mirkt akimis ir prieina prie jo, atsisėda.* - Kaip visa tai suprasti? *Suraukęs antakius pasižiūri į Klaus. Niekaip nesupranta, kas čia vyksta.* |
|
| |
Hayley Marshall
Pranešimų skaičius : 3380 Meilės : 22
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 12:11 pm | |
| Pasuka galvą į jį, veide vyrauja ramumo emocijos. - Nenorėtum geriau pagalvoti? - kilsteli antakį. - Manau labai gerai suprastum, - tarsteli atsainiai. |
|
| |
Pranešimų skaičius : 14151 Meilės : 136 Metai : 1011 Gyvenvietė : oficialiai gyvena Havajuose, tačiau dabar nusprendė apsigyventi Mystic Falls'e
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 12:13 pm | |
| - Greitai pasakyk, ką padarei Lucy? *Kalba ganėtinai įniršęs ir pyktelėjęs.* |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 12:19 pm | |
| - Nusiramink, tik nereikia tokio pikto tono, - pavarto akis. - Nieko jau labai tokio nepadariau jao, - šypteli kiek klastingai. - Tik šiek tiek pakankinau ir viskas, - su pirštais parodo tą truputuką. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 12:28 pm | |
| - Tu... *Suurzgia ir paima jį už kaklo.* - Ką sau galvoji, jei lendi prie jos?! *Pakelia toną ir net kelis žmonės atsisuka dėl tokio jo tono ir pykčio.* |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 12:35 pm | |
| Viens du patraukia jo ranką, aišku teko padirbėti šiek tiek daugiau nei su kitais. Akim peržvelgia visus žmones kurie vpėso į juos. Adam už rankos ir staigiai atsiradęs su juo užkampyje priremia jį pilvu į medį ir tą ranką užlaužia. - Ką aš sau galvoju? - kilsteli antakį. - Reikėjo galvoti seniau ką pridirbai, - suurzgia. - Ir negalvok, kad čia pabaiga dar, - vypteli. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 12:38 pm | |
| - Tu... *Vėl ištaria ir išsilaisvina iš jo gniaužtų bei paguldo jį ant menčių, kaip tai vadinama.* - Nė nebandyk lysti prie Lucy, nes pasigailėsi. *Aplink jo akis išsprogsta tos kraujagyslės ir jis išleidžia iltis.* - Tu tikrai žinai, kad taip bus, pažadu... *Vis laiko jį paguldęs ant žemės iš visų jėgų.* |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 12:43 pm | |
| Apsiverčia su juo taip išsilaisvindamas. Ranka sugniaužia jo kaklą, laiko prispaudus prie žemės. Veidas apniukstą, kitaip tariant suvampyriškėja. - Tai dabar aš pasigailėsiu? - numykia. - Nemanau šitaip, - pakraipo galvą. - Jei norėsiu tai ir lysiu, o kitas mano bandymas bus visai kitoks žinok, man nesunku jai susukti smegenėles, - iškošia pro dantis. - Patikėk, kerštas būna saldus, o tokį aš ir padarysiu tau, - tiesiai jam į veidą viską iškošia. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 12:51 pm | |
| *Apsiverčia ir šį kartą jis viską kontroliuoja, tad suima jį už gerklės ir stipriai trinkteli į šalia esantį akmenį.* - Tu žinai, kad nebūtina gadinti gyvenimo dėl to, jog mergina mylėjo mus abu ir pasirinko tik vieną... *Nusijuokia jam į akis prisiminęs tuos laikus.* |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 1:02 pm | |
| Gerai, kad smegenų sukrėtimo gaut negalima, šiek tiek skaudėjo. Nu ką, nieko padaryt negali, atsigriebs dar. - Kažkaip man čia nelabai juokinga, - pavarto akis again prisiminęs tuos senus laikus. - O šiaip tai tu beveik visada man gyvenimą gadindavai, - tarsteli. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 1:10 pm | |
| - Na tai pasakok kuom jau taip gadinau, nes aš tikrai nežinau. *Linkteli ir šiek tiek atleidžia Klaus, laukia jo paaiškinimo.* |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 1:16 pm | |
| - Dar ir pasakoti reikia, - nusivaipo. - Aišku, kad žinai, - pavarto akis. - Visada sugebėdavai viską nuo manęs nuvilioti ir šiaip kita linkme pasukti. Plius dar man sugebi aiškinti gyvenimo tiesas, kurios yra visiškai nesvarbios man, plius aš jas pats kuo puikiausiai žinau, - viską išdėsto gan ramiai. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 1:30 pm | |
| *Linkteli supratingai.* - Bet tai koks skirtumas? Juk viskas buvo taip senai... *Atsidūsta ir susimąsto, kodėl Klausui tai taip svarbu.* |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 1:35 pm | |
| - Todėl, kad tai apverčia viską aukštyn kojomis ir teko pasikeisti, - pavarto akis. - Bet su kiekvienais metais tu viską primeni. Net gi dabar griauni viską ką aš darau, - susiaurina akis. - Bent jau galėtum nesikišti į mano reikalus, bet ne.. tu to padaryti negali. - aukštesniu tonu pasako, pasitraukia nuo jo ir atsistoja. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 1:46 pm | |
| - Toks jau mano būdas, pats žinai. *Nusijuokia ir taip pats atsistoja.* - Aš ne koks durnius, kad leisčiau tau laisvai veikti. *Linkteli ir pasisuka į Klaus.* |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 1:51 pm | |
| - Matai kaip.. - nutęsia. - Vis gi tikrai buvai durnius, - šypteli. - Jau geriau nelysti ir netrukdyti man, patikėk, kad keršas dar nebaigtas, - mirkteli. - O ir Lucy nemanau, kad tau taip greit atleis, - tarsteli. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 2:05 pm | |
| *Pasižiūri į jį laibai įtemptai ir išgirdęs Lucy vardą sugniaužią kumštį bei trenkia Klaus į nosį, jog net jis turėtų nuvirsti.* - Tu to negalėjai... *Nervinasi jau tikrai žiauriai.* |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 2:08 pm | |
| Susverdėja ir klesteli ant žemės, pajudina galvą ir nosį, gerai gavo šiek tiek. Klastingai nusišypso ir pažvelgia į jį. - Nesinervink taip... kol kas to dar nepadariau, bet nesunku nuspėti ją, - mirkteli. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 2:16 pm | |
| - Ką tu tiksliau jai padarei? *Susinervinęs priartėja arčiau jo ir spiria į pilvą.* |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 2:24 pm | |
| Susiraukia, tikrai jo niekas čia netrankys. Atsistoja ir gerai užsimojęs jam į snukį užvažiuoja, kažkas kaip ir trekštelėjo, bet nesvarbu. - Žinai, pasmaugiau.. bet ne.. ne tiksliai pasakyta. Bedžiau į pilvą.. čia jau labiau į dešimtuką. Tuomet pagalvokim... tikriausiai teko ir sienos paragauti, - vypteli. - Tačiau žiūriu ta tavo Lucy tikrai ne iš kelmo spirta, galvą gali greitai susukti, - mirkteli. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 2:27 pm | |
| *Nukritęs ant žemės pajaučia, kad lyg ir jam lūžo žandikaulis, bet tai greit praeina ir jis atsitojęs atgal jam vožteli į veidą.* - Kiauliasnuki nedatrenktas, šalinkis nuo Lucy kuo toliau!! *Sušunka jam ir again spiria.* |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 2:33 pm | |
| Faktas, kad labai nieko nejaučia, bet visgi smūgiai. Šakalys rankon ir paleidžia jį į Adam. - O dabar tuo labiau nežadu toliau šalintis, jei tik užklius ji mano akiratyje nežinau ką galiu sugalvoti, - gūžteli. - Tuo labiau, kad abu man sužadinote žaidimą, o dar susumavus kartu ir kerštą tau. Juk kaip ir kažkada minėjau nenorėtum jos prarasti, - tarsteli su ironija balse. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 2:36 pm | |
| *gavęs vieną šakalį į ranką jį staigiai išsitraukia ir su pykčiu balse toliau kalba.* - Nenorėk, kad pradėčiau aš kerštauti. Tai tu, ne kas kitas, nužudei mano buvusią tik dėl to, kad ji buvo su manimi, o ne su tavimi. Turėčiau aš, o ne tu kerštauti. pagauni? *Šneka įsijautęs ir labai jau įsiutęs.* |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 2:39 pm | |
| Prunkšteli. - Tu gal visai kvankt? - kilsteli antakį, pats jau pakelia savo balsą. - Aš jos tikrai nežudžiau, - susiaurina akeles. - Gyvenime man prieš ją nebūtų ranka pakilus, o tau kerštauti būčiau ir kitokių būdų atradęs, - vypteli. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 02 12, 2011 2:43 pm | |
| - tai kaži kur ji dingo po to, kai pasakė eisianti susitikti su tavim ir viską išsiaiškinti? Nemanau, kad išgaravo... *Susierzinęs išsitraukia ir dar labiau susierzina pamatęs, kad jis išsikrovė.* |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai | |
| |
|
| |
|