|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 11 27, 2010 9:06 pm | |
| -Bet kartasi klaidos būna labai didelės. - toliau rimtai kalba. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 11 27, 2010 9:07 pm | |
| -Dar pasakyk, kad dabar gailėsiuosi visa likusi gyvenima ir numirsiu iš juoko... |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 11 27, 2010 9:08 pm | |
| -Am... negalėčiau to pasakyti - linkteli. -Nors neesu aš iš gerūju, tad esu nenuspėjamas - šypteli. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 11 27, 2010 9:10 pm | |
| -Jei negali tai ir nereikia - linkt. -Nenuspėjamas? Tai jau tikrai - nusijuokia. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 11 27, 2010 9:24 pm | |
| -Nereiktu tau juokaut su manimi - rimtai pasižiūri i ją. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 11 27, 2010 9:25 pm | |
| -Ups, čia netyčia taip gavosi - nekaltai nusišypso. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Št. 11 27, 2010 9:26 pm | |
| Pavarto akutes ir suspaudžia jos ranka kad ji pajustu skausma ir nieko nesako. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Sk. 11 28, 2010 9:40 am | |
| -Auč... - susiraukia ir pabando patraukt ranka, bet beviltiškai. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Sk. 11 28, 2010 10:09 am | |
| -Gi sakiau, kad su manimi nereikia juokauti - išsišiepia, pabučiuoja C ir dingsta. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Sk. 11 28, 2010 10:10 am | |
| Pasitrina šiektiek ranka, apsižvalgo ir dingsta. |
|
| |
Hayley Marshall
Pranešimų skaičius : 3380 Meilės : 22
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 7:07 pm | |
| Atžingsniuoja apsnigtu takeliu pasidairydamas į šalis. Priėjes suolelį nubraukia sniegą nuo jo ir atsisėda. Pagalvoja gal nesutiks asmenų, kurių šiuo metu nelabai norėtų sutikti. Šaldo savo mintis ir žiūri kaip iš lėto sninga. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 7:17 pm | |
| Eina dainuodama kažkokia dainelę nuleidus galvele kapišonas ant akių ir eina sau laiminga suradus kažkokį laisvą suoliuką nusivalo sniegą ir atsisėda. |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 7:20 pm | |
| Kaipgi jis ims ir nepamatys Kate, žvilgteli į ją ir šypteli pakreipdamas galvą. Papurto plaukus ranka, nes jau sniegas kaupiasi. Pasidairo dar į šalis kas gero matyti. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 7:38 pm | |
| Net nenutuokdama, kad Liam, parke išsitraukia telefoną ir parašo jam dar truputi pažvelgia į mobilų ir užsideda kumštines pirštines. |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 7:40 pm | |
| Išsitraukia telefoną ir atrašo, nusijuokia tyliai ir vėl pažvelgė ton pusėn kur Keira ir papurto galvą. Toks dalykas geras, būk toje pačioje vietoje, o tavęs vis tiek nematys. Žvilgteli į praeinančius kitus žmones. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 7:43 pm | |
| Pašoka ant kojų truputi susvirduliuoja ant kojų nusimeta tą kapišoną ir apsisukusi kelis kartus vos, vos nepargriūva pagaliau pamačiusi Liam, šypteli ir prieina prie jo. - Hey.,- stovi nustebus žiūri į Liam, tokiu nekaltu žvilgsniuku. |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 7:45 pm | |
| Žvilgnį pakelia į ją. - Sveikute, - šypteli. - Tai kas dabar ką seką? - kilsteli antakį ir nusijuokia. - Ou, tik nereikia tokio nustebusio žvilgsnio, - linkteli porą kartų. - Toks jausmas, kad mane kaip vaiduoklį būtum išvydusi, - vėl nusišypso. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 8:04 pm | |
| - Tu mane seki.,- parodo liežuvį ir vėl užsičiaupia nes dar nušals jį. - Aš nustebus?! Nei kiek.,- susideda rankeles ties krutine ir atsisėda greta jo. |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 8:15 pm | |
| - Dar ko, pirma aš čia atsibeldžiau anksčiau už tave ir antra besėdint pamačiau kaip atėjai, - išsišiepia. - Patikėk, nuostaba tavo veide labai gerai matėsi, - linkteli. - Ir tu to tikrai nenuslėpsi, - pažvelgia į ją. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 8:23 pm | |
| Susiraukus pasižiūrėjo į jį nepatiko jai, kad jisai ginčijosi su ja. - Bet tai nereiškia, kad aš tave seku.,- šyptelėjo puse lūpų. - Nuslėpsiu.,- užsidėjo kapišona ant galvos ir nuleido galvą. |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 8:25 pm | |
| - Gerai, dėl to nesiginčyju, - iškelia rankas, nekaltas. - Sakykim čia sutapimas tik, - linkteli. Nutraukia jai kapišoną nuo galvos. - Nuo manęs tikrai nenuslėpsi, - linkteli. - Bet koks skirtumas, - šypteli. - Tai kaip besiseka neskaitant prastos kelionės į Veneciją? - kilsteli antakį. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 8:54 pm | |
| - Blogai, blogai ir dar karta blogai.,- atsidusta pasisuka į jį. - Visur ateinu su taika, o mane išvaro.,- įkvepia oro. - Po tokio streso dar kokia alkoholikė tapsiu.,- nusipurto. - Gal geriau tu ką nors apie save pasakyk?,- pakreipia galvą. |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 9:04 pm | |
| - Tik jau nebandyk tapt alkoholike, - papurto galvą pažvelgęs į jį. - Tau tai visiškai netiktų, - susičiaupia, pagalvoja. - Tai, kad apie mane nėra ką ir pasakoti. Viskas po senovei,negeri darbeliai, vis kur nors įsiveliu tai dažniausiai veiksmo gyvenime netrūksta man, - nusišypso. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 9:09 pm | |
| - O kodėl?,- patempia lupą ir pasižiūri į jį tokiu įdėmių žvilgsniu. - Tiktu ir dar kaip.,- palinksi galvele dar vis žiūrėdama į Liam, kol jai nesuskausta pilvo. - Grr...,- susiima už pilvo ir labiau atsiremia į suoliuką. |
|
| |
Hayley Marshall
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Pen. 12 03, 2010 9:23 pm | |
| - Todėl, kad tai negeriausia išeitis, - linkteli kiek susiraukia, nepatinka jam tokios jos mintys, - Patikėk, tikrai netiktų ir net negalvok apie tai, - pažvelgia į ją. - Kas yra? - kilsteli antakį. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai | |
| |
|
| |
|