Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spend some freaking amazing time with the wilds!

rodiklisSuoliukai - Page 13 EmptyLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share

Suoliukai

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Next
AutoriusPranešimas
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Suoliukai - Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimeŠt. 11 13, 2010 6:32 pm

kilnoja antakius, nusiima akinius nuo saulės, mat debesys nešviečia.
-ir ką čia viena veiki? - šypteli.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimeŠt. 11 13, 2010 6:34 pm

- tai kaip matai sėdžiu ir galvą vėdinu, - šypteli. - o pats kur trankaisi? - kilsteli antakiuką.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimeŠt. 11 13, 2010 6:35 pm

-kur kojos paneša. bandžiau įrodyti gyvenimo tiesas, tokias, kaip priklausomybė nuo merginų, žolės - pievos rūkymas, ir žiamos miegas.. - gūžčioja petukais, nusijuokia.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimeŠt. 11 13, 2010 6:36 pm

- ir kaip sekėsi tas tiesas įrodynėti? - pasidomi nusijuokusi, pažvelgia į jį.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimeŠt. 11 13, 2010 6:39 pm

išmintingai pasikaso smakrą.
-pasėkmės nekokios. pirmu atveju gali btūi sudaužyta širdis; antru - skrajosi padebesiais, matysi teletabius, o trečiuoju atveju - tai tik laiko švaistymas, - prunkšteli.
-Tai kas naujo Tavo fronte?
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimeŠt. 11 13, 2010 6:42 pm

- oh, pasekmės tikrai ne kokios, - vypteli ir linkteli.
- Mano fronte... puf.., - spragteli pirštukais. - nieko naujo, - trukt petukais. - frontas tuščias ir nuobodus, - susiraukia. - pas tave kas naujo fronte?
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimeŠt. 11 13, 2010 6:47 pm

-tuščias.. nuobodus.. - atkartoja. - koks sutapimas, man irgi, - nusijuokia.
-laikas keisti gyvenimo būdą matyt.. - pažiūr į dangų, susiraukia. užkliūva jam vėl tie nešviečiantys debesys.
,,koks tikslas Jums plaukioti be reikalo? švaistot laiką. žliumbiat ir tiek'' - mąstydamas varto akį. - ,,nenustebčiau jei vieną gražią dieną jūsų nebeliktų. teisėsauga draudžia tokius tinginius.. ''' - minčių paabiga.
-hmhm.. - atsigauna, pažiūri į Vanessą, nusišypso.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimeŠt. 11 13, 2010 6:49 pm

- mhm, tikriausiai kad laikas keisti gyvenimo būdą, - lūpų kampučiai į viršų.
- kokiose mintyse plaukioji, mmm? - pažiūri į jį ir šypteli.
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

Pranešimų skaičius : 6480
Meilės : 672
Metai : 30
Gyvenvietė : Mystic Falls, Salvatore house

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 4:06 pm

Ateina visa nuliūdusi,nosį nukabinusi,priėjo prie suoliuko,atsisėdo,sudėjo koją ant kojos,sėdi kartais žvilgsnį užmezdama į telefoną kuris buvo jos rankoje.
Atgal į viršų Go down
Damon Salvatore
Damon Salvatore
life's hard - eat a vegetrian

Pranešimų skaičius : 5650
Meilės : 666

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 4:18 pm

Atsirado ant suoliuko šalia Elenos, pasuko galvą į ją, kol kas nė žodžio nepratarė.
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 4:23 pm

Net nenustebo,net neišsigando kaip greitai atsirado Damon šalia jos,deja,bet ji neatsisuko į jo puse,tiesiog pratarė
-Sveikas,-šyptelėjo žiūrėdama į tolį.
Atgal į viršų Go down
Damon Salvatore
Damon Salvatore

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 4:26 pm

Kiek apsidairė norėdamas įsitikinti, ar ji viena, apsidairęs pastebėjo tik kelis pašalinius asmenis.
- Sveika, sveika, - vėl pasuko žvilgsnį į ją, gal jautėsi kiek susikrimtęs dėl Elenos, o galbūt tiesiog jį užvaldė smalsumas dėl ateinančios kalbos.
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 4:33 pm

-Hm..net nežinau nuo ko čia pradėti visą sudėtingą ir gan rimtą kalbą,-atsiduso,akis nuleido į žemę,bandė susikaupti,sutelgti visas jėgas į tai ką nori jam pasakyti
Atgal į viršų Go down
Damon Salvatore
Damon Salvatore

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 4:35 pm

- Aš tavęs klausau, - linktelėjo, neesmė, kad ji to nematė, sekė ją akimis. Laukė, kol ji pradės tą savo rimtą kalbą. Ko gero esmę jo bent jau jis pats nutuokė.
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 4:42 pm

-Tai apie ką kalbėsimes,bus tai kas tarp mūsų buvo,-atsiduso,pagaliau atsisuko į jį ir pažvelgė jam į akis.
-Kadangi aš nieko nenoriu skaudinti,noriu viską išsiaiškinti tai kas vyksta tarp mūsų. Tu tikriausiai girdėjai mano ir Stefano pokalbį kai buvau jo kambaryje,nes tuo tarpu tu ten buvai,-atsiduso,rimtas veidas
-Ir yra toks didelis klaustukas tarp manęs ir tavęs,ar tarp mūsų kažkas yra? Atsiprašau,bet žinau,kad tu mėgstantis,labiau esi toks kazanova. Atsiprašau,kad tai pasakiau,bet kito tinkamesnio žodžio neradau,-žiūri į jo akis
-Kadangi aš netoleruoju apgavikus,dviveidžius apgavikus ir t.t. tad man reikia viską žinoti,kad žinočiau ką man toliau daryti ir susigaudyti savo jausmuose,-atsiduso,laukia D atsakymo.
Atgal į viršų Go down
Damon Salvatore
Damon Salvatore

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 4:45 pm

Pasitaisė apykaklę ir jau ruošias pradėt savo kalbą.
- Elena, viskas ką tu pasakei tiesa. Teisingai, galima mane apibūdint ir tokiais žodžiais ir taip, tu žinai koks aš esu. Aš nenoriu tavęs skaudinti, tačiau kaip jau tu žinai, aš visgi myliu tave. Žinoma, liautis duotis su visom iš eilės nebūtų labai sunku, tačiau čia tik vienas iš mūsų turi galimybę rinktis, - linkteli turėdamas omeny Eleną.
- Vienas iš mūsų turi rinktis, o kitas tiesiog prisitaikyti.
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 4:48 pm

-Aš nežinau,net ką daryti. Aš visiškai esu tam pasimetusi,apsioliučiai,-atsiduso,pasižiūrėjo į tolį,užmerkė akis.
Atgal į viršų Go down
Damon Salvatore
Damon Salvatore

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 4:51 pm

- Jeigu tu man nieko nejauti, tau užtenka tiesiog taip ir pasakyti, žinoma, bus skaudu ir visa kita, tačiau aš atlaikysiu, aš galiu dingti tavo gyvenimo, nors ir pats to nenorėsiu, bet dėl tavęs, galėsiu tai padaryti, jei tik Tau, bus nuo to geriau, - išbėrė kaip žirnius, pabrėždamas vieną ar kitą žodį.
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 4:54 pm

Atsisuko į jį,susigraudino Eleną,net nebežinojo ką sakyti,žiūrėjo jo akis
-Damon...,-prakalbo,bet staiga nutylo,žiūri į jį.
Atgal į viršų Go down
Damon Salvatore
Damon Salvatore

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 4:55 pm

žiūrėjo į ją gan ramiai, kartas nuo karto sumirksėdamas, pats net kiek savim stebisi, kad visą tiesą pagaliau išsakė. Trumpai pamąstė, kas toliau bus.
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 4:59 pm

Prisislinko arčiau jo,greitai pasikabino jį ir stipriai užmerkė akis,nieko nesakė,tylėjo,jautė kai kaupėsi jai ašaros.
Atgal į viršų Go down
Damon Salvatore
Damon Salvatore

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 5:00 pm

- Tšš, - taip pat ją apkabino, lėtai ramindamas braukė delnu jai per nugarą.
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 5:15 pm

Prisiglaudė prie jo,kelios jos ašaros spėjo nuriedėti,apsikabino jį taip lyg nenorėtu jo niekur paleisti.
Atgal į viršų Go down
Damon Salvatore
Damon Salvatore

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 5:17 pm

- Ak tu manoji Elena... - sušnabždėjo jai kažkur į plaukus, vis laikė ją apkabinęs, raminamai ją glostė.
Atgal į viršų Go down
Elena Gilbert
Elena Gilbert

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitimePir. 11 15, 2010 5:19 pm

Šyptelėjo maža menka šypsenėle,truputi jau nustoja ašaros kauptis,bet vis tiek vis tas graudus jausmas yra...
Atgal į viršų Go down

Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 13 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Suoliukai

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 1341Pereiti prie : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Next

Similar topics

-
» Suoliukai
» Suoliukai
» Suoliukai
»  Suoliukai kieme