Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spend some freaking amazing time with the wilds!

rodiklisBaras - Page 25 EmptyLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share

Baras

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
Charlotte
Charlotte

Pranešimų skaičius : 6209
Meilės : 63

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimePir. 01 10, 2011 4:59 pm

-Pabando atsistoti, bet vos nenukrenta ant žemukės todėl vėl atsisėda. Truputį išsigandusia išraiška - ups per daug išgėriau
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimePir. 01 10, 2011 5:01 pm

- Gal palydėti namo? - sukrizena ir baigia gerti savo viskį.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimePir. 01 10, 2011 5:02 pm

-O gal pas tave?
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimePir. 01 10, 2011 5:04 pm

- Ne, manau tau reiktu eiti namo ir išsimiegoti, - nusijuokia ir žiūrį į gan smarkiai apsvaigusia Jennifer.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimePir. 01 10, 2011 5:06 pm

Aš tuojau išsiblaivysiu nusišypso . O namo nenoriu ten neydomu, nebent tu turi merginą ir aš tau trukdau -šypt.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimePir. 01 10, 2011 5:20 pm

Nusijuokia,
- Neturiu, nejaugi manai mane taip lengva prirakinti? - šypt.
- Man ir pačiam būtu neprošal pailsėti ir pamedžioti, o mes dar susitiksim prižadu, - pamerkia akį ir šypsosi.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimePir. 01 10, 2011 5:22 pm

Jen truputį nusimina ir nuleidžia akutes.
-Tada aš pasivaikščiosiu man bus neprošal.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimePir. 01 10, 2011 5:29 pm

- Na , kaip nori, - šypteli.
- Tai jeigu, nereikia tavęs lydėti, jau eisiu, - pakvietęs barmeną sumoka už savo ir Jennifer gėrimus, pabučiuoja Jennifer į žanduka ir dingsta.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimePir. 01 10, 2011 5:31 pm

Jen pakelia akutes priliečia pirštuku tą vietą kur jis pabučiavo ir šypteli.
Greitai užsimeta paltuką ir dinksta.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimeSk. 01 16, 2011 7:27 pm

Atėjo prie baro su Emily, ir paleidusi jos ranką klestelėjo ant kėdės iš karto užsisakė stiklinę viskio ir apsižvalgė po grilę.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimePir. 01 17, 2011 1:11 pm

((srr,dingo lietuviskos raides xD))
Atsisedo.Uzsisake kazkoki alkoholini kokteili ir gavusi,geria.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimePir. 01 17, 2011 2:32 pm

Gavusi viskį pasiėmė stiklinę ir gurkštelėjo geroką gurkšnį dar pasižvalgydama po grilą. - Kiek laiko jau Mystic Fallse esi?.,- atsisuko į Emily, ir atitraukė stiklinę nuo veido.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimePir. 01 17, 2011 3:34 pm

-Metus.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimePir. 01 17, 2011 7:58 pm

Pasižiūrėjo į ją tokia be emocijų ir gurkštelėjo viskio. - Jau buvai turėjus nemalonumų su vampyrais?.,- pasižiūrėjo kažkur už baro.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimeAntr. 01 18, 2011 3:00 pm

Suspaudė lūpas,bandydama atrodyti rimta,bet aišku,nepavyko,tad vėl nusišypsojo.
-Greičiau jie turėjo nemalonumų nuo manęs,o ne aš nuo jų.Bet aš irgi turėjau.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimeAntr. 01 18, 2011 3:36 pm

Atėjo.Pamatė Emily.Šyptelėjo.
-Sveika,-pasisveikino ir klestelėjo prie baro.Užsisake neaiškios kilmes gerimo.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimeAntr. 01 18, 2011 5:39 pm

Geria.Pasisuko į Bonnie.
-Bonnie Bennett,-prisimerkė ir šypt.-Mano giminaitė...kitaip,aš tavo proproprotėvė,-sukikeno.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimeAntr. 01 18, 2011 5:49 pm

-aha,kažkas panašaus,-šyptelėjo.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimeAntr. 01 18, 2011 5:52 pm

Šypsos.Geria.
-Ir kaip gyveni?
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimeAntr. 01 18, 2011 6:18 pm

-po kolkas ne taip jau ir blogai.O tu?-paklausė.Faktuiškai Emilitos nė nepažinojo.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimeAntr. 01 18, 2011 6:21 pm

-Puikiai,-pakėlė antakius.Užsivetė visą stiklinę,kurioje dar buvo pusę gėrimo.Užsisakė keturis stikliukus tekilos,vieną pastumėjo Effy,kitą Bonnie.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimeAntr. 01 18, 2011 8:11 pm

Papurtė savo galvelę ir pasižiūrėjo į Bonnie, iškėlusi ranką lyg jai pamojo ir vėl pasisuko į Emily. - Kokių?.,- kilstelėjo antakius turėdama omenį apie problemas.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimeTr. 01 19, 2011 12:17 pm

Užsivertė stikliuką tekilos.
-Apie ką tu čia?
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimeTr. 01 19, 2011 5:29 pm

- Na apie problemas.,- pavarto akeles ir pasižiūri į Emily.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitimeTr. 01 19, 2011 5:31 pm

Susiraukė.
-Aaa...neatsimenu senai,-šypt.Užsivertė antrą stikliuką.
Atgal į viršų Go down

Sponsored content

Baras - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Baras   Baras - Page 25 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Baras

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 2540Pereiti prie : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

Similar topics

-
» Baras
» Baras
» Gėrimų baras