|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Kol Mikaelson
Pranešimų skaičius : 14012 Meilės : 78 Gyvenvietė : Savo name kuris netoli tavo...
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:05 pm | |
| SMS: Kath kokias čia žinutes man rašinėji? |
|
| |
Kol Mikaelson
Pranešimų skaičius : 14012 Meilės : 78 Gyvenvietė : Savo name kuris netoli tavo...
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:09 pm | |
| SMS: Bla bla bla.Tai gal geriau akutes nuo meilės Damon išsiplauk.Nematai net telefono ekrano. |
|
| |
Charlotte
Pranešimų skaičius : 6209 Meilės : 63
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:11 pm | |
| SMS: Kath nenusišnekėk jai mes būtume daugiau nei draugai jau senai būčiau jį nužudžius už tai, kad vaja net nzn su kiek panų permiegojo. |
|
| |
Charlotte
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:15 pm | |
| SMS Pirma ką su tuo durklu veiksi antra aišku, kad turėjo. Ir išvis nesuprantu kaip drysai pagalvoti kad aš ir Russ nemanau kad man išeitų draugauti su sesers buvusiu vaikinu. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:16 pm | |
| SMS: Oj joj,bandai kąsti Kath? Nepasiseks.Nes tu man visai nieko nereiški.Nežudau tik dėl tavo sesutės prašymo.O aš draugams ką pažadu,nelaužau. |
|
| |
Charlotte
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:19 pm | |
| SMS: Tu mane už tai nudėtum :D |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:20 pm | |
| SMS: Manau tas kraujas kuri gėrei neseniai buvo su narkotikais,tai net neskiri ką kalbi. :D atsipeikėk ir tada gal suprasi,kad man nelabai rūpi ką tu kalbi.Toliau būk Damon kalę,susilaukite gyvačiukų ir gyvenkite laimingai po pirmu akmeniu. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:27 pm | |
| SMS: Desertas kuris kartu su savimi ir pasiimtu smaližę :D |
|
| |
Charlotte
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:29 pm | |
| SMS: Ir jai su juo draugaučiau ir ,,jai" jį pamilčiau tai mano širdutė sudužtų, nes tu jį nukilintum. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:32 pm | |
| SMS: Prieš mirti tau i širdi suvaryčiau kuola.O tada amen ir man ir tau :D tai jei grąsini,būk pasiruošus tai ištesėti.Nes jei tik žodžiais svaidaisi tai visai sumenkai ir taip naujagimių vampyų lygio. |
|
| |
Charlotte
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:33 pm | |
| SMS; Smagu girdėti beja nebuvai šalia kai man tavęs tikrai reikėjo. Neysivaizduji kas man nutiko gal nori išgirsti? |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:37 pm | |
| [i]SMS: Ši žinute tai realiai parodo kad esi.Nes tik kvailiai naujagimiai gali pasakyti ką jie planuoja ir kokie jų veiksmai bus. |
|
| |
Charlotte
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:43 pm | |
| SMS; Na mano šikna nesvilo, bet kai mušiausi su Russ dėl to, kad jis mane pavadino nobodžia tai per tuos metus kai kėkviena pasukom savo keliais kai aš kelevau po pasaulį buvau tokia mh galima sakyti žvėris, grubuonė žudydavau kas papuldavo po ranka ir net savo draugus jai jie mane sunervindavo. Grįžau čia nes norėjau pasikeisti ir man pavyko, bet kai mušiausi su Russ aš taip įsijaučiau į muštynes jog net nesuvokiau ar jis man draugas ar priešas tapau laukine. Na ir viskas baigėsi tuo, kad nenorėjau jo nužudyti ir nualpau nuo to, kad kovojau pati su savimi. Trumpam praradau atmintį bet Lexi viską man papasakojo kas nutiko ir po mažu viską prisiminiau. Tai va sesut gali būti kad gryžo ta senoji Jen tik stipresnė ir jau pradedanti suvokti kur draugas o kur ne. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:43 pm | |
| Sms: Galvok ką tik nori Katerina,man tiesiog nesvarbu.Ateis ar ne,visai vienodai. Ir patariu rankink savo namų duris,nes viena diena tikrai atrasi tenais mane su buteliu ir kuolu. |
|
| |
Charlotte
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:47 pm | |
| SMS: Nesijaudink sesut tavo vietos niekas negali užimti. Na žinoma aš su juo nesimušiu daugiau nes deja aną kart vos neišlupau jam širdutės. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:48 pm | |
| SMS: Tau tiks ir paprastas stalo vynas už 5 litus.Net neketinu pirkti brangaus. |
|
| |
Charlotte
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:52 pm | |
| SMS: Kath jis normalus ir su manimi tikrai prognozuojamas turiu dauk jo pažadų nemanau, kad mane nužudytų o jai ką tai reikės tavo pagalbos su Emily. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:53 pm | |
| SMS: Na matai,jei idomu tai pabūsiu jautrus kaip žmogus: Visą gėri tu iš manęs išsinešei kartu su tuom žiedeliu.Tai liko tik viskas kas tamsiausio pas mane. O manai negaliu kalbėti gražiai,bet tikrai neketinu taip kalbėti su tą kuri išdavė mane.O viskio nereikia,nebegeriu.Už tai dėkoju tau. |
|
| |
Charlotte
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:58 pm | |
| sms: To prireiks jai jis mane nužudys. Bet abejoju. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 7:59 pm | |
| sms: Aj pasilik ji,jo man tikrai nereikia... Na pati išmokei negerti ir dar ką gaila? :D |
|
| |
Charlotte
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 8:03 pm | |
| SMS: Taip męs geri draugai, bet atsarga gėdos nedaro. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone Pen. 03 25, 2011 8:03 pm | |
| SMS: Jei atidaviau tai vadinasi visam laikui.Nors ir koks niekšas esu,savo daiktu atgal nepriimu,tai net nebandyk. O ką nepameni?Tave seniau gąsdino mano mėgimas gerti ;D |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kath phone | |
| |
|
| |
|