Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spend some freaking amazing time with the wilds!

rodiklisKath phone - Page 9 EmptyLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share

Kath phone

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
AutoriusPranešimas
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

Pranešimų skaičius : 14012
Meilės : 78
Gyvenvietė : Savo name kuris netoli tavo...

Kath phone - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:05 pm

SMS:
Kath kokias čia žinutes man rašinėji?
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:09 pm

SMS:
Bla bla bla.Tai gal geriau akutes nuo meilės Damon išsiplauk.Nematai net telefono ekrano.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

Pranešimų skaičius : 6209
Meilės : 63

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:11 pm

SMS:
Kath nenusišnekėk jai mes būtume daugiau nei draugai jau senai būčiau jį nužudžius už tai, kad vaja net nzn su kiek panų permiegojo.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:15 pm

SMS
Pirma ką su tuo durklu veiksi antra aišku, kad turėjo.
Ir išvis nesuprantu kaip drysai pagalvoti kad aš ir Russ nemanau kad man išeitų draugauti su sesers buvusiu vaikinu.
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:16 pm

SMS:
Oj joj,bandai kąsti Kath? Nepasiseks.Nes tu man visai nieko nereiški.Nežudau tik dėl tavo sesutės prašymo.O aš draugams ką pažadu,nelaužau.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:19 pm

SMS:
Tu mane už tai nudėtum :D
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:20 pm

SMS:
Manau tas kraujas kuri gėrei neseniai buvo su narkotikais,tai net neskiri ką kalbi. :D atsipeikėk ir tada gal suprasi,kad man nelabai rūpi ką tu kalbi.Toliau būk Damon kalę,susilaukite gyvačiukų ir gyvenkite laimingai po pirmu akmeniu.
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:27 pm

SMS:
Desertas kuris kartu su savimi ir pasiimtu smaližę :D
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:29 pm

SMS:
Ir jai su juo draugaučiau ir ,,jai" jį pamilčiau tai mano širdutė sudužtų, nes tu jį nukilintum.
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:32 pm

SMS:
Prieš mirti tau i širdi suvaryčiau kuola.O tada amen ir man ir tau :D tai jei grąsini,būk pasiruošus tai ištesėti.Nes jei tik žodžiais svaidaisi tai visai sumenkai ir taip naujagimių vampyų lygio.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:33 pm

SMS;
Smagu girdėti beja nebuvai šalia kai man tavęs tikrai reikėjo.
Neysivaizduji kas man nutiko gal nori išgirsti?
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:37 pm

[i]SMS:
Ši žinute tai realiai parodo kad esi.Nes tik kvailiai naujagimiai gali pasakyti ką jie planuoja ir kokie jų veiksmai bus.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:43 pm

SMS;
Na mano šikna nesvilo, bet kai mušiausi su Russ dėl to, kad jis mane pavadino nobodžia tai per tuos metus kai kėkviena pasukom savo keliais kai aš kelevau po pasaulį buvau tokia mh galima sakyti žvėris, grubuonė žudydavau kas papuldavo po ranka ir net savo draugus jai jie mane sunervindavo.
Grįžau čia nes norėjau pasikeisti ir man pavyko, bet kai mušiausi su Russ aš taip įsijaučiau į muštynes jog net nesuvokiau ar jis man draugas ar priešas tapau laukine.
Na ir viskas baigėsi tuo, kad nenorėjau jo nužudyti ir nualpau nuo to, kad kovojau pati su savimi. Trumpam praradau atmintį bet Lexi viską man papasakojo kas nutiko ir po mažu viską prisiminiau.
Tai va sesut gali būti kad gryžo ta senoji Jen tik stipresnė ir jau pradedanti suvokti kur draugas o kur ne.
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:43 pm

Sms:
Galvok ką tik nori Katerina,man tiesiog nesvarbu.Ateis ar ne,visai vienodai.
Ir patariu rankink savo namų duris,nes viena diena tikrai atrasi tenais mane su buteliu ir kuolu.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:47 pm

SMS:
Nesijaudink sesut tavo vietos niekas negali užimti.
Na žinoma aš su juo nesimušiu daugiau nes deja aną kart vos neišlupau jam širdutės.
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:48 pm

SMS:
Tau tiks ir paprastas stalo vynas už 5 litus.Net neketinu pirkti brangaus.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:52 pm

SMS:
Kath jis normalus ir su manimi tikrai prognozuojamas turiu dauk jo pažadų nemanau, kad mane nužudytų o jai ką tai reikės tavo pagalbos su Emily.
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:53 pm

SMS:
Na matai,jei idomu tai pabūsiu jautrus kaip žmogus:
Visą gėri tu iš manęs išsinešei kartu su tuom žiedeliu.Tai liko tik viskas kas tamsiausio pas mane.
O manai negaliu kalbėti gražiai,bet tikrai neketinu taip kalbėti su tą kuri išdavė mane.O viskio nereikia,nebegeriu.Už tai dėkoju tau.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:58 pm

sms:
To prireiks jai jis mane nužudys. Bet abejoju.
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 7:59 pm

sms:
Aj pasilik ji,jo man tikrai nereikia...
Na pati išmokei negerti ir dar ką gaila? :D
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 8:03 pm

SMS:
Taip męs geri draugai, bet atsarga gėdos nedaro.
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitimePen. 03 25, 2011 8:03 pm

SMS:
Jei atidaviau tai vadinasi visam laikui.Nors ir koks niekšas esu,savo daiktu atgal nepriimu,tai net nebandyk.
O ką nepameni?Tave seniau gąsdino mano mėgimas gerti ;D
Atgal į viršų Go down

Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kath phone   Kath phone - Page 9 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Kath phone

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 99Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Similar topics

-
» Kath*