|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Aaron Hawtorne Come on, shake that ass for me!
Pranešimų skaičius : 14151 Meilės : 136 Metai : 1011 Gyvenvietė : oficialiai gyvena Havajuose, tačiau dabar nusprendė apsigyventi Mystic Falls'e
| Temos pavadinimas: Re: I feel sexy and free Št. 02 25, 2012 6:11 pm | |
| Šiuš iš čia, nieko nematė. ;d* |
|
| |
Lucy Benkly Silence speaks when words can't.
Pranešimų skaičius : 11758 Meilės : 669 Metai : 29 Gyvenvietė : Mystic Falls
| Temos pavadinimas: Re: I feel sexy and free Št. 02 25, 2012 6:16 pm | |
| Nu ir gerai, skrendu tada iš čia.;Dp* |
|
| |
Pranešimų skaičius : 14151 Meilės : 136 Metai : 1011 Gyvenvietė : oficialiai gyvena Havajuose, tačiau dabar nusprendė apsigyventi Mystic Falls'e
| Temos pavadinimas: Re: I feel sexy and free Št. 02 25, 2012 6:39 pm | |
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: I feel sexy and free Pen. 03 16, 2012 10:48 am | |
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: I feel sexy and free Pen. 03 16, 2012 6:00 pm | |
| Jei tu čia pasidažei lūpas ;o* tai dažykis jas dažniau, tau žiauriai tinka, labai paryškina visą veiduką (sun) ir dar sakai, kad nesi graži? nu nafiki negaliu, užčiaupsiu aš tave kada su visam ir teigsi viską ką pasakysiu.;p* and šiaip, tos paskutinės lūpos pirmoj fotkikėj, tai man labai panašios į kažkokios aktorės o.O |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: I feel sexy and free Pen. 03 16, 2012 6:24 pm | |
| Visų pirma tai dėkui dideliausias. ;* Ką galiu pasakyt, taip ryškiai nepasidažysi kiekvieną dieną, aplamai čia žaidžiau su makiažu. :) Bet dėl tavęs, kad ir blizgiu dažniau pavarysiu. ;* Šiaip taip per viduriuką to grožio, žinai pačią didžiausią problemikę. :p Bet tai į kokios? o.o |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: I feel sexy and free Pen. 03 16, 2012 8:45 pm | |
| O ko gi ne, m? Aš pvz žiemą beveik kiekvieną dieną rudai lupas dažiausi, soup, nieko baisaus čia.;D Blizgiu būtinai, bet ryškėlesniu.^^ Aš tave su tokia problemike į pipirų žemę nusiųsiu.;p Hehe, jau raštelėjau in tel, į kokios.;D* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: I feel sexy and free Št. 03 17, 2012 6:22 am | |
| Nu čia kaip kam, man nepatinka taip jau baisiai dažytis žinok. ;p Oo, ryškus, nu kaip nors gal. GAL. :D Nu bet ji teisinga, kol nepakeis mano nuomonės koks vyr.lyties atstovas apie tai, taip ir žinok, graušiu save. ;p Nums, bet pažiejau fotkes, tai ir aplamai kažkuo neša. ;D |
|
| |
|