|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:04 pm | |
| - Gimdytoja,- patikslina terminą. - Pagimdė, bet tuo metu, buvau tik gėda, todėl mane išmetė į gatvę, todėl oficialiais duomenimis esu mirus.- paaiškina. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
Pranešimų skaičius : 5009 Meilės : 72 Metai : 36 Gyvenvietė : Naujasis Orleanas.
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:09 pm | |
| - Palauk, - iškelia pirštą, išsišiepia. - Katherine man nieko kaip ir nepadarė, bet aš noriu atkeršyti už draugus. Atkeršyti taip, kad kentėtų. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:15 pm | |
| - Mergyte, tau kaip naujai vampyrei tikrai nebus taip lengva kaip atrodo,- paprotina draugę. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
Pranešimų skaičius : 5009 Meilės : 72 Metai : 36 Gyvenvietė : Naujasis Orleanas.
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:18 pm | |
| - O jei turiu gabumų? - kilsteli antakį. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:22 pm | |
| - Gabumai čia niekuo dėti, tu esi per daug silna, kad galėtum kovoti su Kath. Ji, aš, bet kas kas yra senesis, tave vienu judesiu pasmeigtų ant šakos,-vypteli. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:27 pm | |
| - Galbūt. Bet ji nebūtinai turi sužinoti kad esu prieš ją. - žiūri į tolį, pamena kaip kažkaip keistai pasielgė su vienu žmogum. Lyg tas būtų elektros nutrenktas. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:27 pm | |
| - Manau nujaus,- pasako paprastai... |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:32 pm | |
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:34 pm | |
| - Ką ji tau tokio padarė?- kilsteli antakį. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:37 pm | |
| - Per ją nukentėjo Elena Gilbert, - ramiai sumurma. - Beto, ji pati ketina man atkeršyti, Elle. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:42 pm | |
| - Elena? Kas ta Elena?- susiraukia. - Vienu žodžiu, nesikišk per daug į tokius reikalus, nes sakau, šmurkšt ir tavęs nebebus. Kiek galėsiu tiek padėsiu, bet net neužsimink kas aš tokia ir ko aš siekiu. Žaisiu purvinus žaidimus, todėl Kath ir niekas kitas neturi žinoti, kad jai keršiju, aišku?- kiek grėsmingai įspėja draugę. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:52 pm | |
| - Žinoma, niekam nė žodžio nesakysiu. Bet aš noriu jai pakenkti. - Elena Gilbert yra nepakenčiama Katherinos priešė, kuri pasisavino Damon'ą ir Stefan'ą Salvatorius. Ji šviežia vampyrė, bet turi daug draugų vampyrų, kurie ją gina.Todėl tavo motulė bijo nužudyti Eleną. Ir dar kas,- susiraukia.- Ji taip pat laaabai panaši į Kath. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:54 pm | |
| -Mmm, dėl šito aš išiaiškinsiu.- pamasto. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:55 pm | |
| - Išvis, kodėl jūs tokios panašios ? - papūčia lūpas, keistesnio dalyko regėjus nėra. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:57 pm | |
| - Aš su Katherina? Gal dėl to, kad ji mane pagimdė, tie patys genai,- sarkastiškai vypteli. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 3:59 pm | |
| - Ne ne, Katherina ir Elena. Kažkokia nesamonė,- papurto galvą. - Klausyk, o tu tikra, kad tavęs niekas nematė. Nei prieš 50 metų ar vėliau ? - primerkia akutes. Oh, kaip greitai Kate pasikeitė. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 4:04 pm | |
| - Ką žinau, nesidomiu kiek žmonių mane pastebėjo. Bvo atvejų, kai turėjau apsimetinėt Katherina, kai daug kas bandydavo mane prigriebt, bet niekas, apart tavęs nežino, kad iš tiesų aš ne Katherina..- pasako. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 4:07 pm | |
| - O nepagalvojai, kad tie asmenys galėjo būti Katherine draugai ? Jie, žinoma, tikri kvėšos, viską galėjo išpasakoti. - O žinai, tau reikia sužinoti viską apie jos draugus. Argi neketini apsimesdama Katherine apjuodinti jos gyvenimą ? |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 4:10 pm | |
| - Draugai, tikrai nenorėtų nužudyti Katherinos,- pasako užtikrintai. - Aš nesiruošiu ja apsimetinėti, nebent labai prireiks...- susimasto. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 4:13 pm | |
| - Žinoma kad nenorėtų, - pritaria, - Bet jei jos draugužis užtiktų tariamą Kath su kitu... - kreivai šypteli. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 4:17 pm | |
| - Yra daug versijų, kaip apkartinti jos gyvenimą, tačiau dabar man reikia ne to,- pasako. Šiuo metu, Ellie atrodo lyg būtų tikra Kath, žiauri ir negailestinga Kalė. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 4:20 pm | |
| - O tu ir charakteriu panaši į ją, - nusistebi. - Ko reikėtų? - ramiai paklausia. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 4:22 pm | |
| - Tikrai?- kilsteli antakį. - Nežinau, manau reiktų naujų rūbų ir įsikurti namą,- pakraipo galvą galvodama. - Ir užkasti,- priduria. |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 4:25 pm | |
| - Visiškai, - sukikena. Jau seniai buvo pamiršus kokia gali iš tiesų būti. - Šituo galiu pasirūpinti. Jei nori, gali laikinai pagyventi mano namuose. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai Tr. 11 24, 2010 4:30 pm | |
| - M, čia man rodos būtų protingiausias sprendimas dėl tavęs, bet ne dėl manęs. Radau aš namą tik reikia su baldais susitvarkyti,- pasako. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Suoliukai | |
| |
|
| |
|