Spend some freaking amazing time with the wilds! |
|
| |
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Št. 02 19, 2011 7:28 pm | |
| - Jo jo - nusijuokia - mėgsti plaut merginoms smegenis, taip? - šypteli. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Št. 02 19, 2011 7:30 pm | |
| išpučia akytes, - argi aš taip galėčiau, m? - prisimerkia truputuką, - aš gana rimtai, - linkt palinkt. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Št. 02 19, 2011 7:31 pm | |
| - Aaaahaa. - šypteli ir pasitaiso suknutę. - Nejuokink manęs, nes aš pakankamai gerai tave pažįstu - šypsosi. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Št. 02 19, 2011 7:33 pm | |
| prunkšteli ir prikanda lūpą, - ane? o nemanai, kad laikas keičia žmones? - mirkt. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Št. 02 19, 2011 7:34 pm | |
| - Tu..? keities? - suprunkštė ir sukikeno. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Št. 02 19, 2011 7:35 pm | |
| -nu, koodėl tu tokia skeptiška? aš kalbu rimtaaaai, - šypsniukas. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Št. 02 19, 2011 7:36 pm | |
| - Jeigu šitaip nesišypsotum, gal ir patikėčiau - linktelėjo ir šypsojosi. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Sk. 02 20, 2011 12:21 pm | |
| -nu i što? - krimst lūpą, -mergaičiuke, aš turiu verkti? pavyzdžiui Tu, man keli šypseną.. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Sk. 02 20, 2011 4:23 pm | |
| - Oooh. - nusišypsojo - nesuprantu, kaip tu sugebi visų širdutes suminkštinti - šyptelėjo - išskyrus mano - kyšt liežuviuką. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Sk. 02 20, 2011 4:46 pm | |
| nusijuokė, - tai sakai, man nebevargti? - mirkt pamirkt, šieeeepas. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Sk. 02 20, 2011 4:46 pm | |
| - Na, tiesiog nemanau, kad galėtum jausti ką nors nuoširdaus - pasakė ir kiek šyptelėjo. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Sk. 02 20, 2011 4:48 pm | |
| -hm, - toks bišk apšalęs sėdi, - chem.. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Sk. 02 20, 2011 4:49 pm | |
| - Atsiprašau. - linktelėjo - bet.. Man nepatinka, kai tu šitaip darai.. - kiek susiraukė. Dabar pasijuto kaltoka. Pakėlė jo veiduką ir pažiūrėjo jam tiesiai į akis: - Tu gi pats kuo puikiausiai supranti, kaip elgiesi. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Št. 02 26, 2011 5:48 pm | |
| pamačiusi, kad jis transina, dingo. |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Sk. 03 13, 2011 12:41 pm | |
| Ateina čia. Palenda po tiltu ir atsisėda. Išsitraukia dienoraštį ir rašo: Mielas Dienorašti, nutiko tiek daug įvykių. Pagaliau man atsitiko kažkas gero ir tai vėl sugriuvo... |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Sk. 03 13, 2011 2:30 pm | |
| Liūdnomis akimis pažvelgia į tolį. Atsidusta. Staiga pajaučia tokį troškulį kraujuj. Po jos akimis iššoka venos. KatRose vos užtenka jėgų nebėgti ir nupūlti pirmo pasitaikiusio žmogaus. |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Sk. 03 13, 2011 8:13 pm | |
| Pamato einantį kažkokį žmogų. Nenusivaldžiusi iššoka iš po tilto. Prilekia prie žmogaus ir jį užkerėjus, kad neklyktų ir nesipriešintų, ištraukia iltis ir kanda. Išsiurbia iš žmogaus visą kraują. Žmogaus lavonas iškrenta iš jos rankų ir ji su siaubu žiūri į tai ką padarė. Nulėkia po tiltu, pasigriebia savo dienoraštį, kuprinę puola bėgti link Tailerio namų. Verkia bėgdama. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Kv. 03 17, 2011 3:07 pm | |
| Atsidaginusi prie tilto, nugara atsirėmė į turėklus ir žiūrėjo tiesiai prieš save. Kaylee veide šmėžavo menka šypsenėlė, bet šiaip buvo kaip įprasta gana rami. Pasisukusi persisvėrė per turėklus ir žiūrėjo žemyn į vandenį. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Kv. 03 17, 2011 3:16 pm | |
| Christian atsirado prie pat Kaylee, už nugaros. Ilgai nelaukdamas kaip ir prigludi prie jos, rankas padėjo ant turėklų iš abiejų merginos pusių, todėl ji kaip ir 'įkalinta' buvo. - nagi, vos pasisveikini, bet tuojau pat dingsti? nemandagu, miledi, žinojote tai? - gan tyliai pasakė palinkęs jai į ausį. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Kv. 03 17, 2011 3:19 pm | |
| Kaylee nusijuokė ir atsuko veidelį į jį. Kitaip pajudėt nelabai galėjo, nebent jį nustumt. -Aš jau pastebėjau seniai, kad kai būnu su tavim, prarandu visą savo mandagumą ir eleganciją.-Šyptelėjo ir vėl nusisuko. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Kv. 03 17, 2011 3:24 pm | |
| Christian nežymiai šyptelėjo. - iš dalies liūdna. iš dalies taip tik geriau. - gan patenkintas pareiškė. Tuomet suėmęs ją už liemens staigiai atsuko į save ir vėl rankas taip pat padėjo ant turėklų. - nors žinai, su tavimi tik sveikinčiausi ir sveikinčiausi. - išsiviepė. Tada gan greitai tiesiog pasilenkė biškį ir lūpom prilietė jos lūpas. Matyt vėl biškį pakentėt norėjo. Nors marškiniai ir taip buvo sutepti jo pačio krauju ir biškį suplyšę keliose vietose. O gal šiaip trūko meilės. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Kv. 03 17, 2011 3:30 pm | |
| Kai ją taip apsuko, apsikabino jį ir jo lūpoms palietus jos, Kaylee suleido nagučius jam į nugarą. Kaylee prisispuadė prie turėklų, kad šiek tiek, net per kelis milimetrus atsitrauktų nuo jo. -Christian, aš neprognozuojama, tad geriau neprovokuok,- krimstelėjo jam į lūpą ir nusijuokė. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Kv. 03 17, 2011 3:34 pm | |
| Christian tik nežymiai šyptelėjo, kai pajuto jos nagučius suvarytus į nugarą. - o gal tuo mane ir trauki? kad esi neprognozuojama? - nė kiek nesitraukdamas sumurmėjo. Viena ranka apglėbė ją per liemenį, o kitą vis dar laikė ant turėklo. - gi pasiilgstu tavęs. Nieko jau čia nebepadarysi, pati kalta. - kreivai šyptelėjo, gan lėtai biškį palinkęs dar pabučiavo ją į skruostą, tada į kaklą. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Kv. 03 17, 2011 3:39 pm | |
| -Pasiilgsti manęs?- sumurmėjo ir lyg netikėdama nusijuokė. Keistai Kaylee jautėsi, ir visa ši padėtis ją erzino. Užsimerkusi trumpą akimirką pasimėgavo bučiniu į kaklą, tada atsimerkusi žvelgė į Chris. -Ir aš dėl to nesu kalta,- dar stipriau suleido nagučius. Nors atrodė, jog jai jis patinka, bet Kaylee elgesys tai ir patvirtina, o kitą akimirką paneigia. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. Kv. 03 17, 2011 3:43 pm | |
| - žinoma. - tarstelėjo, kai ji paklausė ar jis jos pasiilgsta. Atsitiesęs kreivai šyptelėjo, kai dar stipriau pajuto jos nagučius nugaroje. - esi, brangute, esi dėl to kalta. - ramiai pasakė. - ir vis dėlto tikrai arši katytė esi. - kreivai išsišiepė ir nusižvengė. |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas. | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|