Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spend some freaking amazing time with the wilds!

rodiklisTiltas. - Page 16 EmptyLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share

Tiltas.

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next
AutoriusPranešimas
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeŠt. 02 19, 2011 7:28 pm

- Jo jo - nusijuokia - mėgsti plaut merginoms smegenis, taip? - šypteli.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeŠt. 02 19, 2011 7:30 pm

išpučia akytes, - argi aš taip galėčiau, m? - prisimerkia truputuką, - aš gana rimtai, - linkt palinkt.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeŠt. 02 19, 2011 7:31 pm

- Aaaahaa. - šypteli ir pasitaiso suknutę.
- Nejuokink manęs, nes aš pakankamai gerai tave pažįstu - šypsosi.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeŠt. 02 19, 2011 7:33 pm

prunkšteli ir prikanda lūpą, - ane? o nemanai, kad laikas keičia žmones? - mirkt.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeŠt. 02 19, 2011 7:34 pm

- Tu..? keities? - suprunkštė ir sukikeno.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeŠt. 02 19, 2011 7:35 pm

-nu, koodėl tu tokia skeptiška? aš kalbu rimtaaaai, - šypsniukas.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeŠt. 02 19, 2011 7:36 pm

- Jeigu šitaip nesišypsotum, gal ir patikėčiau - linktelėjo ir šypsojosi.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 12:21 pm

-nu i što? - krimst lūpą, -mergaičiuke, aš turiu verkti? pavyzdžiui Tu, man keli šypseną..
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 4:23 pm

- Oooh. - nusišypsojo - nesuprantu, kaip tu sugebi visų širdutes suminkštinti - šyptelėjo - išskyrus mano - kyšt liežuviuką.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 4:46 pm

nusijuokė, - tai sakai, man nebevargti? - mirkt pamirkt, šieeeepas.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 4:46 pm

- Na, tiesiog nemanau, kad galėtum jausti ką nors nuoširdaus - pasakė ir kiek šyptelėjo.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 4:48 pm

-hm, - toks bišk apšalęs sėdi, - chem..
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeSk. 02 20, 2011 4:49 pm

- Atsiprašau. - linktelėjo - bet.. Man nepatinka, kai tu šitaip darai.. - kiek susiraukė. Dabar pasijuto kaltoka.
Pakėlė jo veiduką ir pažiūrėjo jam tiesiai į akis:
- Tu gi pats kuo puikiausiai supranti, kaip elgiesi.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeŠt. 02 26, 2011 5:48 pm

pamačiusi, kad jis transina, dingo.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Svečias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 12:41 pm

Ateina čia. Palenda po tiltu ir atsisėda. Išsitraukia dienoraštį ir rašo:
Mielas Dienorašti,
nutiko tiek daug įvykių. Pagaliau man atsitiko kažkas gero ir tai vėl sugriuvo...
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Svečias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 2:30 pm

Liūdnomis akimis pažvelgia į tolį. Atsidusta. Staiga pajaučia tokį troškulį kraujuj. Po jos akimis iššoka venos. KatRose vos užtenka jėgų nebėgti ir nupūlti pirmo pasitaikiusio žmogaus.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Svečias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 8:13 pm

Pamato einantį kažkokį žmogų. Nenusivaldžiusi iššoka iš po tilto. Prilekia prie žmogaus ir jį užkerėjus, kad neklyktų ir nesipriešintų, ištraukia iltis ir kanda. Išsiurbia iš žmogaus visą kraują. Žmogaus lavonas iškrenta iš jos rankų ir ji su siaubu žiūri į tai ką padarė. Nulėkia po tiltu, pasigriebia savo dienoraštį, kuprinę puola bėgti link Tailerio namų. Verkia bėgdama.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeKv. 03 17, 2011 3:07 pm

Atsidaginusi prie tilto, nugara atsirėmė į turėklus ir žiūrėjo tiesiai prieš save. Kaylee veide šmėžavo menka šypsenėlė, bet šiaip buvo kaip įprasta gana rami. Pasisukusi persisvėrė per turėklus ir žiūrėjo žemyn į vandenį.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeKv. 03 17, 2011 3:16 pm

Christian atsirado prie pat Kaylee, už nugaros. Ilgai nelaukdamas kaip ir prigludi prie jos, rankas padėjo ant turėklų iš abiejų merginos pusių, todėl ji kaip ir 'įkalinta' buvo.
- nagi, vos pasisveikini, bet tuojau pat dingsti? nemandagu, miledi, žinojote tai? - gan tyliai pasakė palinkęs jai į ausį.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeKv. 03 17, 2011 3:19 pm

Kaylee nusijuokė ir atsuko veidelį į jį. Kitaip pajudėt nelabai galėjo, nebent jį nustumt.
-Aš jau pastebėjau seniai, kad kai būnu su tavim, prarandu visą savo mandagumą ir eleganciją.-Šyptelėjo ir vėl nusisuko.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeKv. 03 17, 2011 3:24 pm

Christian nežymiai šyptelėjo.
- iš dalies liūdna. iš dalies taip tik geriau. - gan patenkintas pareiškė. Tuomet suėmęs ją už liemens staigiai atsuko į save ir vėl rankas taip pat padėjo ant turėklų.
- nors žinai, su tavimi tik sveikinčiausi ir sveikinčiausi. - išsiviepė. Tada gan greitai tiesiog pasilenkė biškį ir lūpom prilietė jos lūpas. Matyt vėl biškį pakentėt norėjo. Nors marškiniai ir taip buvo sutepti jo pačio krauju ir biškį suplyšę keliose vietose. O gal šiaip trūko meilės.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeKv. 03 17, 2011 3:30 pm

Kai ją taip apsuko, apsikabino jį ir jo lūpoms palietus jos, Kaylee suleido nagučius jam į nugarą. Kaylee prisispuadė prie turėklų, kad šiek tiek, net per kelis milimetrus atsitrauktų nuo jo.
-Christian, aš neprognozuojama, tad geriau neprovokuok,- krimstelėjo jam į lūpą ir nusijuokė.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeKv. 03 17, 2011 3:34 pm

Christian tik nežymiai šyptelėjo, kai pajuto jos nagučius suvarytus į nugarą.
- o gal tuo mane ir trauki? kad esi neprognozuojama? - nė kiek nesitraukdamas sumurmėjo. Viena ranka apglėbė ją per liemenį, o kitą vis dar laikė ant turėklo.
- gi pasiilgstu tavęs. Nieko jau čia nebepadarysi, pati kalta. - kreivai šyptelėjo, gan lėtai biškį palinkęs dar pabučiavo ją į skruostą, tada į kaklą.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeKv. 03 17, 2011 3:39 pm

-Pasiilgsti manęs?- sumurmėjo ir lyg netikėdama nusijuokė. Keistai Kaylee jautėsi, ir visa ši padėtis ją erzino. Užsimerkusi trumpą akimirką pasimėgavo bučiniu į kaklą, tada atsimerkusi žvelgė į Chris.
-Ir aš dėl to nesu kalta,- dar stipriau suleido nagučius. Nors atrodė, jog jai jis patinka, bet Kaylee elgesys tai ir patvirtina, o kitą akimirką paneigia.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitimeKv. 03 17, 2011 3:43 pm

- žinoma. - tarstelėjo, kai ji paklausė ar jis jos pasiilgsta. Atsitiesęs kreivai šyptelėjo, kai dar stipriau pajuto jos nagučius nugaroje.
- esi, brangute, esi dėl to kalta. - ramiai pasakė.
- ir vis dėlto tikrai arši katytė esi. - kreivai išsišiepė ir nusižvengė.
Atgal į viršų Go down

Sponsored content

Tiltas. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas.   Tiltas. - Page 16 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Tiltas.

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 1617Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

Similar topics

-
» Tiltas
» Tiltas