Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spend some freaking amazing time with the wilds!

rodiklisMylėk mane! ;* - Page 2 EmptyLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share

Mylėk mane! ;*

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2
AutoriusPranešimas
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Mylėk mane! ;* - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 5:00 pm

Galim ir iš meilių, bet tokių nerimtų. :) Pamėgink ką nors trumpai, aš papildyt galėsiu. :)
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 5:01 pm

Tai gal: Du klasiokėliai kurie esa kartu nuo pirmos klasės.Nors jų keliai neisiskyrė jie esa tik draugai,nes tarp jų nieko nebuvo įvyke ir tikriausia neįvyks.Jie taip ir leido kartu laisva laiką,bet tik kaip draugai du draugučiai nuo vaikystės.Tinka?
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 5:06 pm

Sarul - ką aš žinau ;p
Pupsiai, kurie viens kitam jaučia neapsakomą simpatiją, tad kartais netyčia sukrenta į vieną lovą, bet dėl to pernelyg nepergyvena, atsibučkina, ir vėl ramu kuriam laikui?
Taisyk, nėra minčių man ;)
Aha, Megan, gerai ;)
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 5:13 pm

Pupsiai, kurie viens kitam jaučia šiokią tokią jausmų kibirkštėlę, tad retkarčiais, iš nuoskaudos ar kai būna labai labai liūdna ir niekas nesugeba padėti, sukrenta į vieną lovą, bet dėl to pernelyg nepergyvena, atsibučkina už išspręstas problemas ir atsisveikina nežinomam laiko tarpui, kol vėl kuriam nors prireiks "psichologo" paslaugų? Ką manai? ;D
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 5:16 pm

O, manau, kad tobulai :)
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 5:21 pm

Tai gerai tada. :)
Atgal į viršų Go down
Lucy Benkly
Lucy Benkly
Silence speaks when words can't.

Pranešimų skaičius : 11758
Meilės : 669
Metai : 29
Gyvenvietė : Mystic Falls

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 6:20 pm

Tramparam, negaliu neužėjus.^^
Iš ko?;D
Atgal į viršų Go down
Aaron Hawtorne
Aaron Hawtorne
Come on, shake that ass for me!

Pranešimų skaičius : 14151
Meilės : 136
Metai : 1011
Gyvenvietė : oficialiai gyvena Havajuose, tačiau dabar nusprendė apsigyventi Mystic Falls'e

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 6:33 pm

Iš ko mane įpirštum? :D
Atgal į viršų Go down
http://viktorijoskampelis.blogspot.com/
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 6:45 pm

Va mintys mintelės bet tu taisysi jai nepatiks. :)
Du nuostabūs ir nepakartojami žmogiukai pirmą kartą susitikę prie fontano keistomis aplinkybėmis trumpam paerzinę vienas kitą nuėjo į klubą ir tikiriausiai krito vienas kitam į akį patys to nesuprasdami. Klube įsi-iebus jų jausmams nei vienas nesusigaudė kas? kaip? kodėl? Tiesiog po visų glamonių ten ji patys įžvelgs jog kažką vienas kitam jaučia, o tuos jausmus gan sunkiai sugebės pasakyti garsiai tikriausiai meilė žodžiais neapibūdinama. Žinoma jai iš to kažkas išeis jie mylės vienas kitą ilgai ir amžinai... Deja taip būna tik pasakose kaip pelenės istorija ar visos kitos jie ir pasipyks ir namuose vazas padaužys negana to ir kartais sugebės išduoti vienas kitą, be niekaip negalės nustoti mylėti vienas kito?
Nieko ypatingo solyyy.....
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 6:48 pm

ok ok, saulel ;))
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 6:55 pm

Oh tai gerai. :)
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 7:00 pm

oi, šūdz, Liuslindos su Aaronėliu nepastebėjau :) Zuikiai, būkit geri aš abu labai draugiškai paimsiu, bet davai jūs sugalvokit tuos statusus, nes man tikrai kūrybinė krizė ;D
Atgal į viršų Go down
Lucy Benkly
Lucy Benkly

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 7:01 pm

Ok, kaip nors prasuksiu miegančias smegenėles, tik tiesiai šviesiai sakyk iš ko, man lengviau bus.;D
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 7:03 pm

Ai, imam meilių ;)
Atgal į viršų Go down
Aaron Hawtorne
Aaron Hawtorne

Gyvenvietė : oficialiai gyvena Havajuose, tačiau dabar nusprendė apsigyventi Mystic Falls'e

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 7:09 pm

Na gerai, tik iš ko? :D
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 7:11 pm

draugų :smile 2:
Atgal į viršų Go down
Aaron Hawtorne
Aaron Hawtorne

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 7:15 pm

Du draugai kaip Mikė ir Pūkuotukas, kurie vaikšto miško takeliais ir geria nekaltų panelių kraują, po to jas paslepia ir patys ieško, nu čia jau vienas kito ieško, kad galėtų po to nueit pagerti ir linksmai pasidaužyti, nes jiems taip linksmiau? :Dd
Sorry, mano mintys laksto kažkur. :D
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 7:21 pm

Nusišypsojau iš to "ieško" :D ok, šauniai ;*
Atgal į viršų Go down
Aaron Hawtorne
Aaron Hawtorne

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 7:27 pm

Oki. ;*
Atgal į viršų Go down
Lucy Benkly
Lucy Benkly

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitimeŠt. 08 27, 2011 7:29 pm

Dvi atskiros žvaigždės ar planetos, kurios kažkada buvo labai arti, buvo pirmoji meilė, kuri sakoma nerūdija, tačiau vieną deiną išsiskyrė dėl skirtingų miestų, dėl to atitolimo ir vienas su kitu nebebendravo labai ilgai, tačiau jautė šiokį tokį ilgesį širdyje. Po ilgų nesimatymo metų susitikę jaučia vienas kitam vis dar tokius stiprokus jausmus, bet negali būti kartu, nes Lucy jau kažkieno kito, nei vienas nebenori lipti į tą pačią košę, kurios metu kiekvieną dieną tektų bijoti išsiskyrimo, tad jie slapčiomis susitinka tai už namo kampo, ta po langais ar netyčia vienas kito lovose atsiduria ir pasimėgauja tais melonumais, tačiau kai tenka susidurti su realybe beveik visada gailisi veiksmų, tad stengiasi kuo rečiau tai daryti, nors jų kūnai, protai ir širdys sako visai ką kitą? Jei ką taisyk ir koreguok, dar ką, jei papezėjau ar netinka.;D
Atgal į viršų Go down

Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Mylėk mane! ;*   Mylėk mane! ;* - Page 2 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Mylėk mane! ;*

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 22Pereiti prie : Previous  1, 2