|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Charlotte
Pranešimų skaičius : 6209 Meilės : 63
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 04 26, 2011 3:40 pm | |
| SMS: O ačiū Klaus dievinu tave branguti. Koks tu geras ir malonus, o žinai man nesvarbu, kad jie atsiprašant duodasi lovoje tegul ką nori tą daro. Beje galėsi mane kankinti ir daryti ką norėsi man nesvarbu. O va žinai kas man svarbu brangusis niekaip nesusigaudau kaip atsiradau pas save lovoje. |
|
| |
Brady Drew
Pranešimų skaičius : 648 Meilės : 2 Metai : 37 Gyvenvietė : Lova - lankomiausia vieta. Turi namą mažo miestelio pakraštyje, bet dažniausiai prabunda žavių moterų draugijoje.
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 04 26, 2011 5:00 pm | |
| sms: Šiauriniai, mielasis. -A. |
|
| |
Brady Drew
Pranešimų skaičius : 648 Meilės : 2 Metai : 37 Gyvenvietė : Lova - lankomiausia vieta. Turi namą mažo miestelio pakraštyje, bet dažniausiai prabunda žavių moterų draugijoje.
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 04 26, 2011 5:05 pm | |
| sms: Noriu RAMYBĖS. Ar supranti ką sakau, Klausai ? Turėčiau jaustis pagerbta, jog parašei po šitiekos metų, tiesa ? Lažinuos, tavęs net sažinė negraužia po to, kaip su manimi pasielgei. -A. |
|
| |
Brady Drew
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 04 26, 2011 5:14 pm | |
| sms: Mano brolis pasakė, tiesa ? Klausai, nesimaišyk mano akiratyje, mano kelyje, galiausiai mano gyvenime, kurį visai neseniai susitvarkiau. Kalta aš ? Klausai, aš tave mylėjau, tu mane išdavei. Ar tai nėra skirtumas ? Dieve, tu taip pasikeitei. -A. |
|
| |
Charlotte
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 04 26, 2011 5:16 pm | |
| SMS: Ak Klausai negali pasitikėti niekuo šiam gyvenime aplink tave yra daug žmonių, kurie apsimeta tavo draugais, mylimaisiais o po truputį pati pradedi suprasti, kad pasaulyje esi visiškai viena. Žinoma man skaudu, man gaila, kad taip aukojausi dėl visų. Todėl viena mano kūno dalelytė džiaugėsi kai miriau. Ir kaip tu reguotum jai tau pasakytų, pvz:, kad tavo mergina duodasi lovoje su tavo brolium? |
|
| |
Brady Drew
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 04 26, 2011 5:19 pm | |
| sms: Maišausi aš ? Kalbi taip, lyg būčiau kokia kliūtis, Klausai. Nevertei tavęs mylėti ? Klaus, mes abu vienas kitą mylėjom. -A. |
|
| |
Brady Drew
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 04 26, 2011 5:27 pm | |
| sms: Nedrįsk šitaip su manimi kalbėti, Klausai. Nebesu maža, lengvabūdė ir naivi mergiotė, kuri kadais tave pamilo. Taip, savo pamoką aš gerai išmokau. Tu mane įskaudinai labiau nei bet kas kitas, o tokiems aš neatleidžiu. -A. |
|
| |
Charlotte
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 04 26, 2011 5:27 pm | |
| SMS: Manai aš neįskaudinta? Manai man neskaudu? Aš nesu iš tų kurios pavydi ir nervuojasi dėl to, kad jų vaikinas miega su kitom. Taip ankščiau tokia buvau o dabar ne, rasiu būdą kaip jam atkeršyti o Kath tegul nesitiki mano pagalbos. |
|
| |
Brady Drew
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 04 26, 2011 5:31 pm | |
| sms: Nekenčiu tavęs. Esi beširdis, Klaus. Net nesigaili ? -A. |
|
| |
Charlotte
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 04 26, 2011 5:33 pm | |
| SMS: Ou ačiū Klausai esu tau labai dėkinga. Tik viena bėda kerštą aš labai dievinu ir galiu per daug įsijausti į tą vaidmenį. |
|
| |
Brady Drew
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 04 26, 2011 5:35 pm | |
| sms: Daugiau apie tave nenoriu nieko girdėti. Kartoju : nebesimaišyk mano gyvenime. Man jau gana. -A. |
|
| |
Charlotte
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 04 26, 2011 5:39 pm | |
| SMS: Ačiū labai, labai. :)* |
|
| |
Brady Drew
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 04 26, 2011 5:53 pm | |
| |
|
| |
Aaron Hawtorne Come on, shake that ass for me!
Pranešimų skaičius : 14151 Meilės : 136 Metai : 1011 Gyvenvietė : oficialiai gyvena Havajuose, tačiau dabar nusprendė apsigyventi Mystic Falls'e
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Pen. 04 29, 2011 3:17 am | |
| Žinote tokius laikus, kai viešpatavo "The Beatles" ir kitos panašios grupės, grojančios hipiškas, gėlių vaikų dainas? Tai štai, kadangi tie laikai buvo tikrai senai, visi juos užmiršo, mokykloje rengiame šokius tema "The 60's". Apsirenkite keistais drabužėliais, kad tik atrodytumėte laisvai ir nesuvaržyti. 2011 - 04 - 30 (šeštadienį) 16:00 šokiai mokyklos aktų salėje!!!Nepamirškite ateiti, nes šiuos šokius turėtumėte prisiminti ilgai. ;* |
|
| |
Kol Mikaelson
Pranešimų skaičius : 14012 Meilės : 78 Gyvenvietė : Savo name kuris netoli tavo...
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Pen. 04 29, 2011 10:03 am | |
| SMS:
Klausai klausyk,kaip reikalai miestelyje? |
|
| |
Kol Mikaelson
Pranešimų skaičius : 14012 Meilės : 78 Gyvenvietė : Savo name kuris netoli tavo...
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 05 10, 2011 7:11 am | |
| SMS:
Sorry Klausai,bet matai nebenoriu lysti i visus tokius reikalus.Laikausi dabar nuošalyje aš. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 05 10, 2011 7:14 am | |
| SMS: Akmeni tau atgavau anea? Nebenoriu savo kailio kankinti broleli :) jugi žinau kad tau pagalbos netrūksta tam,tai ir manęs nereikės.
|
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 05 10, 2011 7:20 am | |
| SMS:
Na bet kuria akimirka surasiu dabar tavo Greta arba kitas raganas tavo ir jas nužudysiu.Jeigu lysi prie jos,tai matai pasistenksiu kad nepavyktu tau jo nulaužti. Geriau prašytum pagalbos Emos. Jeigu ką čia tik draugiškas atsakymas i tavo žinute. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 05 10, 2011 7:25 am | |
| SMS:
Ai geriau pasakysiu,manau dar tikrai susitiksim prieš prakeiksmo nulaužima. O kolkas pats esi tik originalas paprastas. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Antr. 05 10, 2011 2:11 pm | |
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Št. 05 14, 2011 6:37 am | |
| Sms. Sveikas, Klaus'ai. Nei parašai man, nei ką.. Sakau reik bent jau pasiteiraut ar dar gyvas kartais?;D |
|
| |
Charlotte
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Št. 05 14, 2011 6:46 am | |
| SMS: Sveikas Klausai užsiėmęs dabar? |
|
| |
Kol Mikaelson
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Št. 05 14, 2011 6:49 am | |
| SMS:
Jis dabar užsiėmes,medžioja manau Lucy. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Sk. 05 15, 2011 6:04 pm | |
| Sms. Nai nai nai... prisireikė pagalbos.. Na ir kokios gi?;D |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Klaus phone Sk. 05 15, 2011 7:29 pm | |