Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spend some freaking amazing time with the wilds!

rodiklisKlaus phone - Page 5 EmptyLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share

Klaus phone

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutoriusPranešimas
Charlotte
Charlotte

Pranešimų skaičius : 6209
Meilės : 63

Klaus phone - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 04 26, 2011 3:40 pm

SMS:
O ačiū Klaus dievinu tave branguti. Koks tu geras ir malonus, o žinai man nesvarbu, kad jie atsiprašant duodasi lovoje tegul ką nori tą daro.
Beje galėsi mane kankinti ir daryti ką norėsi man nesvarbu.
O va žinai kas man svarbu brangusis niekaip nesusigaudau kaip atsiradau pas save lovoje.
Atgal į viršų Go down
Brady Drew
Brady Drew

Pranešimų skaičius : 648
Meilės : 2
Metai : 37
Gyvenvietė : Lova - lankomiausia vieta. Turi namą mažo miestelio pakraštyje, bet dažniausiai prabunda žavių moterų draugijoje.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 04 26, 2011 5:00 pm

sms:
Šiauriniai, mielasis.
-A.
Atgal į viršų Go down
Brady Drew
Brady Drew

Gyvenvietė : Lova - lankomiausia vieta. Turi namą mažo miestelio pakraštyje, bet dažniausiai prabunda žavių moterų draugijoje.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 04 26, 2011 5:05 pm

sms:
Noriu RAMYBĖS. Ar supranti ką sakau, Klausai ? Turėčiau jaustis pagerbta, jog parašei po šitiekos metų, tiesa ? Lažinuos, tavęs net sažinė negraužia po to, kaip su manimi pasielgei.
-A.
Atgal į viršų Go down
Brady Drew
Brady Drew

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 04 26, 2011 5:14 pm

sms:
Mano brolis pasakė, tiesa ? Klausai, nesimaišyk mano akiratyje, mano kelyje, galiausiai mano gyvenime, kurį visai neseniai susitvarkiau.
Kalta aš ? Klausai, aš tave mylėjau, tu mane išdavei. Ar tai nėra skirtumas ? Dieve, tu taip pasikeitei.
-A.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 04 26, 2011 5:16 pm

SMS:
Ak Klausai negali pasitikėti niekuo šiam gyvenime aplink tave yra daug žmonių, kurie apsimeta tavo draugais, mylimaisiais o po truputį pati pradedi suprasti, kad pasaulyje esi visiškai viena.
Žinoma man skaudu, man gaila, kad taip aukojausi dėl visų.
Todėl viena mano kūno dalelytė džiaugėsi kai miriau.
Ir kaip tu reguotum jai tau pasakytų, pvz:, kad tavo mergina duodasi lovoje su tavo brolium?
Atgal į viršų Go down
Brady Drew
Brady Drew

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 04 26, 2011 5:19 pm

sms:
Maišausi aš ? Kalbi taip, lyg būčiau kokia kliūtis, Klausai.
Nevertei tavęs mylėti ? Klaus, mes abu vienas kitą mylėjom.
-A.
Atgal į viršų Go down
Brady Drew
Brady Drew

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 04 26, 2011 5:27 pm

sms:
Nedrįsk šitaip su manimi kalbėti, Klausai. Nebesu maža, lengvabūdė ir naivi mergiotė, kuri kadais tave pamilo. Taip, savo pamoką aš gerai išmokau. Tu mane įskaudinai labiau nei bet kas kitas, o tokiems aš neatleidžiu.
-A.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 04 26, 2011 5:27 pm

SMS:
Manai aš neįskaudinta? Manai man neskaudu?
Aš nesu iš tų kurios pavydi ir nervuojasi dėl to, kad jų vaikinas miega su kitom.
Taip ankščiau tokia buvau o dabar ne, rasiu būdą kaip jam atkeršyti o Kath tegul nesitiki mano pagalbos.
Atgal į viršų Go down
Brady Drew
Brady Drew

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 04 26, 2011 5:31 pm

sms:
Nekenčiu tavęs. Esi beširdis, Klaus. Net nesigaili ?
-A.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 04 26, 2011 5:33 pm

SMS:
Ou ačiū Klausai esu tau labai dėkinga.
Tik viena bėda kerštą aš labai dievinu ir galiu per daug įsijausti į tą vaidmenį.
Atgal į viršų Go down
Brady Drew
Brady Drew

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 04 26, 2011 5:35 pm

sms:
Daugiau apie tave nenoriu nieko girdėti. Kartoju : nebesimaišyk mano gyvenime. Man jau gana.
-A.
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 04 26, 2011 5:39 pm

SMS:
Ačiū labai, labai. :)*
Atgal į viršų Go down
Brady Drew
Brady Drew

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 04 26, 2011 5:53 pm

sms:
Eik velniop.
-A.
Atgal į viršų Go down
Aaron Hawtorne
Aaron Hawtorne
Come on, shake that ass for me!

Pranešimų skaičius : 14151
Meilės : 136
Metai : 1011
Gyvenvietė : oficialiai gyvena Havajuose, tačiau dabar nusprendė apsigyventi Mystic Falls'e

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimePen. 04 29, 2011 3:17 am

Klaus phone - Page 5 2qvty8i

Žinote tokius laikus, kai viešpatavo "The Beatles" ir kitos panašios grupės, grojančios hipiškas, gėlių vaikų dainas? Tai štai, kadangi tie laikai buvo tikrai senai, visi juos užmiršo, mokykloje rengiame šokius tema "The 60's". Apsirenkite keistais drabužėliais, kad tik atrodytumėte laisvai ir nesuvaržyti.
2011 - 04 - 30 (šeštadienį) 16:00 šokiai mokyklos aktų salėje!!!
Nepamirškite ateiti, nes šiuos šokius turėtumėte prisiminti ilgai. ;*
Atgal į viršų Go down
http://viktorijoskampelis.blogspot.com/
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

Pranešimų skaičius : 14012
Meilės : 78
Gyvenvietė : Savo name kuris netoli tavo...

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimePen. 04 29, 2011 10:03 am

SMS:

Klausai klausyk,kaip reikalai miestelyje?
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 05 10, 2011 7:11 am

SMS:

Sorry Klausai,bet matai nebenoriu lysti i visus tokius reikalus.Laikausi dabar nuošalyje aš.
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 05 10, 2011 7:14 am

SMS:
Akmeni tau atgavau anea? Nebenoriu savo kailio kankinti broleli :) jugi žinau kad tau pagalbos netrūksta tam,tai ir manęs nereikės.
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 05 10, 2011 7:20 am

SMS:

Na bet kuria akimirka surasiu dabar tavo Greta arba kitas raganas tavo ir jas nužudysiu.Jeigu lysi prie jos,tai matai pasistenksiu kad nepavyktu tau jo nulaužti.
Geriau prašytum pagalbos Emos.
Jeigu ką čia tik draugiškas atsakymas i tavo žinute.
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 05 10, 2011 7:25 am

SMS:

Ai geriau pasakysiu,manau dar tikrai susitiksim prieš prakeiksmo nulaužima.
O kolkas pats esi tik originalas paprastas.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeAntr. 05 10, 2011 2:11 pm

SmS:

:) Ko nori?
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeŠt. 05 14, 2011 6:37 am

Sms.
Sveikas, Klaus'ai. Nei parašai man, nei ką.. Sakau reik bent jau pasiteiraut ar dar gyvas kartais?;D
Atgal į viršų Go down
Charlotte
Charlotte

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeŠt. 05 14, 2011 6:46 am

SMS:
Sveikas Klausai užsiėmęs dabar?
Atgal į viršų Go down
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeŠt. 05 14, 2011 6:49 am

SMS:

Jis dabar užsiėmes,medžioja manau Lucy.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeSk. 05 15, 2011 6:04 pm

Sms.
Nai nai nai... prisireikė pagalbos.. Na ir kokios gi?;D
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitimeSk. 05 15, 2011 7:29 pm

Sms.
Kadangi gandai greitai sklinda.. taip, girdėjau tai.;D Ir kas iš to?
Atgal į viršų Go down

Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Klaus phone   Klaus phone - Page 5 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Klaus phone

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 58Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Similar topics

-
» Klaus phone
» Klaus fam.