|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:03 pm | |
| Tai kol ten Havajuose sėdi tai viskas ok.. ;D Su geriausiais linkėjimais rinktis ;D : Didžiausia simpatija/Geidžiamiausia meilužė/Ex, kurią privalai susigrąžinti/Mylimiausia meilužė/Slapta mergina/Būsima mergina/Mylima, bet to nežino/Reikalinga kaip H2O/bff/mylimiausia draugė/vaikystės laikų kankinimo objektas/draugė,kuri praskaidrina nuotaiką/šokolado valgymo draugė/naktinių pasivaikščiojimų draugė/klubų lankytojai/draugai mėgstantys pašėlti/mergina,nuo kurios linksta kojos/daugiau nei simpatija/ištvirkusi simpatija/Mergina, kuri žavi vien mirktelėjimu/mergina, kurią norėtum kas rytą rasti savo lovoje/neseniai susičiulbėję/Mergina, kuri priverčia širdutę plakti greičiau/mergina kurią sutikęs taip lengvai nepaleisi/geidžiamiausias objektas/mergina kurią jau senei bandai suvilioti žvilgsniais/mergina kurią svajoji pabučiuoti ir daugiau nebepaleisti/mergina kuri privertė susimąstyti apie meilę ir jos vertę/ mergina kuriai nedrįsti prisipažinti meilėje, nors tai ir drąsko širdutę/vienintelė pirmoji meilė dėl kurios kankiniesi, kad taip lengvai paleidai iš savo rankų/ta vienintelę kuri priverčia nusišypsoti, kad ir kaip blogai bebūtų/mergina kurią bijai prakalbinti? |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
Pranešimų skaičius : 5009 Meilės : 72 Metai : 36 Gyvenvietė : Naujasis Orleanas.
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:04 pm | |
| Kadangi šioji jau pasižadėjo sau kad sutikus Liam stipriai jį apkabins...tuomet draugų arba meilių ^^ |
|
| |
Elena Gilbert
Pranešimų skaičius : 6480 Meilės : 672 Metai : 30 Gyvenvietė : Mystic Falls, Salvatore house
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:05 pm | |
| 1? įdomu kaip mane iš doros kelio vesi (rofl) |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:08 pm | |
| Luna` tėp, tėp.. kol Havajuose, tai dar nieko baisaus iš manęs nelauk.;D vaikystės laikų kankinimo objektas/Mergina, kuri žavi vien mirktelėjimu/ištvirkusi simpatija/mergina kurią sutikęs taip lengvai nepaleisi/daugiau nei simpatija? Kate` tai tuomet skelk ką nors iš meilių.^^ Elena` okey. oi patykėk, tikrai sugalvosiu kaip iš to doros kelio tave išvesti.;D |
|
| |
Elena Gilbert
Pranešimų skaičius : 6480 Meilės : 672 Metai : 30 Gyvenvietė : Mystic Falls, Salvatore house
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:09 pm | |
| deal : DD kažkaip nesitiki ;p pamatysim kaip čia mane išvesi iš doros kelio :DDD |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:10 pm | |
| Cit tiktais, neprisikalbėk.^^ aš tave ne vien iš doros kelio vesiu... oi palaušiu tave į blogąją pusę. :D |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
Pranešimų skaičius : 5009 Meilės : 72 Metai : 36 Gyvenvietė : Naujasis Orleanas.
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:10 pm | |
| Negaliu patikėt savo akimis ;DD Kadangi šiandieną man minčių krizė, tai galbūt pasirankiok ką iš Lunos sąrašiuko (sun) |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:11 pm | |
| Uch, gal būk tokia gerutė ir tu porą varinatų pasirink. Taip bus lengviau.^^ |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:12 pm | |
| Mergina, kuri žavi vien mirktelėjimu/ daugiau nei simpatija/ mergina, kurią sutikęs taip paprastai nebepaleisi? :))) vaaaa. tingiu rinktis ;D |
|
| |
Elena Gilbert
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:12 pm | |
| - Liam rašo:
- Cit tiktais, neprisikalbėk.^^ aš tave ne vien iš doros kelio vesiu... oi palaušiu tave į blogąją pusę. :D
:DDD nu oky,neprisikalbėsiu....bet vis vien nesitiki ir net neįsivaizduoju to (rofl) |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:18 pm | |
| Luna` paskutinis? :) Elena` tai reiškias dar pamatysi ką galiu. Visgi žinok naujų įdėjų maybe esu pasisėmęs po tokio ilgo nebuvimo.^^ |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:23 pm | |
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:24 pm | |
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:25 pm | |
| Bet tai kol mes susitiksim dar tai.. Visi metai praeis ;DDD |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:27 pm | |
| ištvirkusi simpatija/Mergina, kuri žavi vien mirktelėjimu/mergina kurią svajoji pabučiuoti ir daugiau nebepaleisti/daugiau nei simpatija/geidžiamiausias objektas/mergina kurią jau seniai bandai suvilioti žvilgsniais? or galima pamąstyt dėl antros puselės |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:31 pm | |
| Luna` metai tikrai nepraeis.;D Kate` mergina kurią svajoji pabučiuoti ir daugiau nebepaleisti/daugiau nei simpatija/mergina kurią jau seniai bandai suvilioti žvilgsniais?;D na, o dėl antros puselės manau laiko bėgyje išspręsim viską, čia aš taip nenuspėjamai pareikšiu kai man užeis. ;) |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:33 pm | |
| Grantuoju jog dar pasimušt spėsim ( kaip visuomet ^^) 1 or 3 ? |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:37 pm | |
| Tai aišku, kad spėsim.. tik pirma duok man iš tos olos išeit :D Pirmas?^^ |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:41 pm | |
| Viskas, sutarėm tuomet ^^ Gūūd. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Liam's Pir. 03 07, 2011 5:44 pm | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Liam's | |
| |