|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 11:17 am | |
| |
|
| |
Russell Edgington
Pranešimų skaičius : 3567 Meilės : 29
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 11:19 am | |
| |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
Pranešimų skaičius : 5009 Meilės : 72 Metai : 36 Gyvenvietė : Naujasis Orleanas.
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 1:27 pm | |
| gūūd, galbūt koks pusbrolis, piktas dėdė ar krikštatėvis ? |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 1:32 pm | |
| Rebecca - draugų/priešų ;] Kate - yep, krikštatėvis man tinka ;D |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
Pranešimų skaičius : 5009 Meilės : 72 Metai : 36 Gyvenvietė : Naujasis Orleanas.
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 1:33 pm | |
| Nuostabu ^^ Kate turės krikštatėvį, kuris buvo kalėjime, dar negana to ir piktas vilkolakis O.o |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 1:35 pm | |
| Na taip. mafijozas krikštatėvis ;] reiks pagalbos - kreipkis ;DD |
|
| |
Natalee Sophia Benkly
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 1:36 pm | |
| Tik tuomet jei padėtis bus laaabai rimta ^^ |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 1:37 pm | |
| ;] na, Armin visada padeda saviems ;D |
|
| |
Anketa6
Pranešimų skaičius : 4106 Meilės : 26
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 1:38 pm | |
| eik tu saviški, kuom mes būnam? :DD |
|
| |
Lucy Benkly Silence speaks when words can't.
Pranešimų skaičius : 11758 Meilės : 669 Metai : 29 Gyvenvietė : Mystic Falls
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 2:22 pm | |
| draugė,kuri praskaidrina nuotaiką/naktinių pasivaikščiojimų draugė/vaikystės laikų kankinimo objektas/mylima, bet to nežino/reikalinga kaip H2O?;D |
|
| |
Elena Gilbert
Pranešimų skaičius : 6480 Meilės : 672 Metai : 30 Gyvenvietė : Mystic Falls, Salvatore house
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 2:56 pm | |
| neįsipareigojantys santykiai/ta vienintelė, kurios niekada gyvenime neįstengtum įskaudinti/ mergina, kurios vien prisilietimas vertas nuodėmės/ mergina, kurią pamilai vaikystėj ir tebemyli iki šiol/ mergina, kurią norėtum kas rytą rasti savo lovoje/ mergina su kuria jautiesi lyg ant sparnų/ įsimylėję iki ausų/ norintys vienas kito labiau už viską/ mylintys, bet nenorintys to pripažinti/geri draugai, kurie karts nuo karto sugula į lovą/Širdies savininkė/Beveik Mergina/ Būsima mergina/ Būsima sužadėtinė/Būsima žmona/ Būsima tavo vaikų motina/Mergina, kuri privalo būti tavo/Priešė kurios trokšti labiau už bet ką/Slapta ir nežemiška simpatija/Mergina amžiams užkariavusi širdį/Didžiausia simpatija/Didžiausia meilė/Aistringiausia meilė/Didžiausia ir nerealiausia simpatija/Didelė meilė/Amžina meilė/Mergina užgrobusi širdį/Mergina, kurią galėtum mylėti amžinai/Beprotiškai įsimylėję/Geidžiamiausia meilužė/Geidžiamiausia mergina/Mergina dėl kurios padarytum bet ką/Mergina kurią privalai suvilioti/Mylimiausia meilužė/Meilė/Nežemiška simpatija/Sena neišblėsus meilė/Slapta mergina/Slaptas romanas su/Mylima, bet to nežino/Reikalinga kaip H2O/Mylimiausia mergina/Vienintelė tikra meilė seilė/ Meilužė be kurios gyventi negali/ ex, kurią privalai susigrąžinti/Beveik Mergina/slapta meilė/simpatija/vis dar beprotiškai mylima ex/mergina,nuo kurios linksta kojos/daugiau nei simpatija/ištvirkusi simpatija? |
|
| |
Russell Edgington
Pranešimų skaičius : 3567 Meilės : 29
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 3:45 pm | |
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 5:05 pm | |
| Katerina - nenori nieko pati pasiūlyti? aš ir taip čia toks gerutis buvau, visoms [beveik ;D] ką nors pasiūliau... Lucy - vaikystės laikų kankinimo objektas ;] šitas man labiausiai patikti ;} Elena - Mergina kurią privalai suvilioti? priimtina tau? ;] |
|
| |
Lucy Benkly Silence speaks when words can't.
Pranešimų skaičius : 11758 Meilės : 669 Metai : 29 Gyvenvietė : Mystic Falls
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 5:06 pm | |
| nums, okey. man irgi tikti.;p |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 5:11 pm | |
| - Rebecca rašo:
- draugų ;)
Draugai nuo neatmenamų laikų - Labiausiai mane erzinanti draugė - Draugė - kuri viską apie mane žino - and tavo pasiūlymai ;DD
|
|
| |
Anketa6
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 6:28 pm | |
| - Armin Owender rašo:
- Katerina - nenori nieko pati pasiūlyti? aš ir taip čia toks gerutis buvau, visoms [beveik ;D] ką nors pasiūliau...
Lucy - vaikystės laikų kankinimo objektas ;] šitas man labiausiai patikti ;} Elena - Mergina kurią privalai suvilioti? priimtina tau? ;] sakyk iš ko, pasiūlysiu be problemų.;D |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 6:32 pm | |
| |
|
| |
Anketa6
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 6:41 pm | |
| Priešė kurios trokšti labiau už bet ką/Priešai kurių kovos baigiasi lovoje/Draugiškiausi priešai turintys praeitį/Nekenčiamiausi priešai/Priešai #1/Blogiausi priešai ever/pana kuri privalės būti tik tavo/ mergina kurią sutikęs taip lengvai nepaleisi/ Mergina kuri priverčia širdį plakti kitokiu ritmu/ priešė kuriai nedrįsti prisipažinti, beprotiškos meilės/ geidžiamiausias objektas/ mergina kuria bet kokias būdais įsiversi į lovą/ ta, kurios nekenti, bet trokšti/ mergina su kuria pritrūksta oro/ mergina kurią jau senei bandai suvilioti žvilgsniais/ that only one forever and ever/ mergina kurią svajoji pabučiuoti ir daugiau nebepaleisti/ mergina dėl kuriuos esi pametęs galvą/ tiesiog mergina/ mergina kuri privertė susimąstyti apie meilę ir jos vertę/ mergina kuriai nedrįsti prisipažinti meilėje, nors tai ir drąsko širdutę/ mergina dėl kurios esi pasiryžęs bet kam/ vienintelė pirmoji meilė dėl kurios kankiniesi, kad taip lengvai paleidai iš savo rankų/žmogus, dėl kurio paišau širdutes sąsiuvinio paraštėse / meilė nuo šliaužtinukų laikų, kai vienas kitam daužydavo su kaladėlėm per galvą / universitete gimusi meilė / ištvirkusi simpatija / žmogus, kurį tiesiog dievinu / asmuo, privertęs pagaliau pagalvoti apie šeimyninę ateitį / tas, kuris parodė, kas iš tiesų yra ta tikra meilė / trumpalaikis romanas ale pora / kada nors žiauriai susiburkuosiantys balandėliai (būsima pora)?;DD |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 6:43 pm | |
| ta, kurios nekenti, bet trokšti paimsiu šį ;]] |
|
| |
Anketa6
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Sk. 03 06, 2011 6:51 pm | |
| |
|
| |
Elena Gilbert
Pranešimų skaičius : 6480 Meilės : 672 Metai : 30 Gyvenvietė : Mystic Falls, Salvatore house
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Pir. 03 07, 2011 4:03 pm | |
| - Armin Owender rašo:
- Katerina - nenori nieko pati pasiūlyti? aš ir taip čia toks gerutis buvau, visoms [beveik ;D] ką nors pasiūliau...
Lucy - vaikystės laikų kankinimo objektas ;] šitas man labiausiai patikti ;} Elena - Mergina kurią privalai suvilioti? priimtina tau? ;] Awkey ; D |
|
| |
Charlotte
Pranešimų skaičius : 6209 Meilės : 63
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Pir. 03 07, 2011 4:37 pm | |
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Pir. 03 07, 2011 4:51 pm | |
| |
|
| |
Charlotte
Pranešimų skaičius : 6209 Meilės : 63
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Pir. 03 07, 2011 5:11 pm | |
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O Pir. 03 07, 2011 5:14 pm | |
| RINKIS ;] mergina kurią sutikęs taip lengvai nepaleisi/ Mergina kuri priverčia širdį plakti kitokiu ritmu/ priešė kuriai nedrįsti prisipažinti, beprotiškos meilės/ geidžiamiausias objektas/ mergina kuria bet kokias būdais įsiversi į lovą/ ta, kurios nekenti, bet trokšti/ mergina su kuria pritrūksta oro/ mergina kurią jau senei bandai suvilioti žvilgsniais/ that only one forever and ever/ mergina kurią svajoji pabučiuoti ir daugiau nebepaleisti/ mergina dėl kuriuos esi pametęs galvą/ tiesiog mergina/ mergina kuri privertė susimąstyti apie meilę ir jos vertę/ mergina kuriai nedrįsti prisipažinti meilėje, nors tai ir drąsko širdutę/ mergina dėl kurios esi pasiryžęs bet kam/ vienintelė pirmoji meilė dėl kurios kankiniesi, kad taip lengvai paleidai iš savo rankų/žmogus, dėl kurio paišau širdutes sąsiuvinio paraštėse / meilė nuo šliaužtinukų laikų, kai vienas kitam daužydavo su kaladėlėm per galvą / universitete gimusi meilė / ištvirkusi simpatija / žmogus, kurį tiesiog dievinu / asmuo, privertęs pagaliau pagalvoti apie šeimyninę ateitį / tas, kuris parodė, kas iš tiesų yra ta tikra meilė / trumpalaikis romanas ale pora / kada nors žiauriai susiburkuosiantys balandėliai (būsima pora)?;DD |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: ARMIN'O | |
| |
|
| |
|