Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spend some freaking amazing time with the wilds!

rodiklisSuoliukai - Page 22 EmptyLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share

Suoliukai

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Next
AutoriusPranešimas
Anonymous
Sve?ias
Svečias

Suoliukai - Page 22 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 7:27 pm

-Ėh tie pasakojimai labai jau vargina - atsidūsta.
- Mama su tėvu susipažino nežinau kur, niekada neklausiau nes tolkie dalykai manes visiškai nedomino. - šypteli.
-Am... kiek pamenu jie abu buvo kile iš turtingu šeimų tad jie kaip ir tiko vienas kitam. Na supranti... Susituokė jie tada susilaukė mano brolio ir galiausiai po dviejų metų ir manes. - nusijuokia.
-Gyvenom tikrai labai gerai, visi viena kitus mylėjo ir visi visiems buvo labai brangūs. Mes su broliu labai gerai sutarėm, net perdaug gerai. Turėjim viso labai bendra viskas galima sakyti buvo taspats išskyrus kai buvom maži jis mėgo žaisti su vienokiais žaislais, o aš sukitokiais. Ir atsimenu dar kai mes susipykom su juo kai jis mano lėles sulaužė... Oi tada kaip pykau ant no - nusijuokia vėl.
-Na ir galiausia viena diena gryžau namo ir namuose pamačiau su tėvais ta dieduka. Atrodė kad jie visi visai maloniai bendrauja, bet va klydau ir galėjau suprast tai vien iš mamos akių. Jis kaško norėjo ir manes, bet va taip ir nesužinojau ko. Na ir po kokio mėnesio gryžusi vėl namo pamačiau visus išžudytus, - pasakoja toliau kiek drebančiu balsu.
- bėgau tada, bėgau kiek tik galėjau, bet niekur nepabėgau...galiausiai esu vampyrė ir tai mane eržina, net labai.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 7:30 pm

-Nelinksma tavo istorija, nelinksma - šypteli.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 7:31 pm

Numoja ranka
-Sena ir niekam neidomi istorija - linkteli.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 7:32 pm

-Idomi - palinksi.
-Ne bet tu geriau žinai - šypteli ir pasižiūri i ją.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 7:38 pm

-Aha, geriau žinau - šypteli pasižiūrėjusi i jį.
-Bet nevisada - linkteli.
-Kartais kiti žino apie mane daugiau negu kad aš pati žinau.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 7:53 pm

Pasilenkia arčiau Charlottes
- Kartais taip jau būna - vos jau girdimai sušnibžna.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 7:56 pm

-mh - linkteli lėtai.
-Bet nevisada - sėdi kai sedėjusi bet nuo to šnibždėsio per nugara perbėga šiurpuliukai.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:02 pm

Giliai ikvėpia oro ir atsidūsta.
-O gaila, kad tu ne žmogus - šypteli bet neatsitraukia.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:08 pm

-O kodėl gaila? - kilst antaki.
-Blogai, kad negali naudotis manimi kaip maistu?
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:13 pm

-Am... kaškas panašaus - pakraipo galva ir šypteli firmine šypsenėle.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:17 pm

-m... tai nėra labai gerai - linkteli.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:20 pm

-O kodėl taip? - dar labiau priartėja prie Charlottes.
-Gi tai visiškai normalu.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:23 pm

-Normalu, bet taip nebus, nes aš ne žmogus - šypteli ir prispaudžia ranka prie E krutinės, kad nebepriartėtu dar labiau prie jos.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:32 pm

-Kaip ir sakiau, labai gaila - šypteli ir pasižiūri i jos ranka.
-Manai kad tai gali mane sustabdyti? - kilst antaki ir nusijuokia.
-Aš daaaug stipresnis už tave.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:35 pm

-Žinau, kad stipresnis, bet man tai nieko nereiškia - šypteli menka šypsena.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:38 pm

-Tai ir gerai, kad nieko nereiškia, nors turėtu reikšti, bet spresti šiuo atvėju tau - šypteli ir patraukia jos ranka.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:41 pm

Nusijuokia, nors nelabai supranta iš ko.
- Tai aš ir sprendžiu.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:43 pm

-Galiu padėti? - kilst antaki.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:46 pm

-Su sprendimais galiu susidoroti ir pati, tad manau, kad išsiversiu ir be tavo pagalbos - paplekšnoja su delnu jam per skruosta.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:52 pm

-Negerai, negerai - atsiša lūpa ir vaidina nuliūdusi. Šiektiek atsitraukia.
- Bet man tai nesvarbu - vėl greit priartėja prie jos ir ją pabučiuoja, tada vėl atsitraukia ir išsišiepia.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:56 pm

Suklapsi akytėm.
-Dabar turėčiau tau trenkti - rimtai pasako.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 8:58 pm

-Bet netrenksi - pakilnoja antakiukus.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 9:01 pm

-Klysti - šypteli ir iškelia ranka pasiruošusi trenkti jam.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 9:03 pm

Suima gana stipriai bet tuopačiu ir visai švelniai jos ranka ir nuleidžia ją.
-Didelė klaida - rimtai pasako.
Atgal į viršų Go down
Anonymous
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitimeŠt. 11 27, 2010 9:05 pm

-Klaidų gyvenime darau daug, tad dar viena nepakenks - šypteli.
Atgal į viršų Go down

Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Suoliukai   Suoliukai - Page 22 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Suoliukai

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 2241Pereiti prie : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Next

Similar topics

-
» Suoliukai
» Suoliukai
» Suoliukai
»  Suoliukai kieme